Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koliman

co na okno w łazience ?

Polecane posty

Gość koliman

czym można zasłonić okno w łazience ? Wiem że na roletach zbiera się pleśń a firanek nie chcę. Czy macie może jakieś pomysły ?

Gość koliman
to nie tutaj.Przepraszam

może być i tutaj ja zdecydowanie dałabym kwiatka (jak wszędzie) do łazienki świetna byłaby paproć (ładnie zasłania i dla niej warunki idealne) lub skrzydłokwiat, też marantha albo kalatea (trudniejsze w uprawie)

Gość Ups...........................
A żaluzje?

Gość na mojej rolecie nie ma
żadnej pleśni co Ty bredzisz????

Gość mozna wyrywac wlosy
mozesz przykleuc na szybe taka naklejke matujaca, nie przyciemnisz sobie za bardzo a widac tez nie bedzie

Gość gość
Folia dekoracyjna to rzeczywiście świetna sprawa. Ja swoją kupowałem w http://jkszyby.pl/ - do płytek rolety, ani tym bardziej zasłony nie pasują. Taka folia jest więc idealna.

Gość gość
Tez dałabym folie , mrożone szkło. I żadnych firanek i paproci, relikt PRL-u :/ Na parapecie mozna postawić jakiś fajny odswierzacz, one tez ładnie zdobią .

Gość gość
Nie powinno się mieć okien w łazience, bo w razie ataku nuklearnego(dokładnie chodzi o opad radioaktywny) należy się schować się w pomieszczeniu bez okien, czyli do łazienki, a jeżeli tam są okna, to co zrobić?

Gość Warszaffianka
Poczytaj o ozdobach na okna tutaj http://naklejkinaszyby.pl/ozdoby-okna/ ja mam zastosowane takie "szronienie" tańsze to było zdecydowanie niż kupowanie specjalnej szyby a i proste w wykonaniu bo zrobiłam to sama.

Gość Nilkaxx
Zawsze może to być jakaś ciekawa szyba mrożona z ciekawym wzorkiem. Naklejka pod wpływem wilgoci może się odkleić. Mi znajomi mają wszystko w takim szkle, nawet za miast płytek na ścianach. Widziałam taką realizację i bardzo mi się ich pomysł spodobał. Baz mało wykonała im szklane elementy ta firma http://vetro.pl/witryny-szklane.html Warto przejrzeć ofertę.

Gość adam

W mojej ocenie dobrze sprawdziła się u mnie oferta przygotowana przez www.FolieBHF.pl. Mają dobrą jakość folii, produkty, które w praktyce się świetnie sprawdzają więc na pewno warto po ich propozycje sięgać.