Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 634768768

Prosba o rade

Polecane posty

Gość 634768768

Znajomi niebawem wchodza w zwiazek malzenski. Nie jestem zaproszony na wesele. Dostalem zawiadomienie o slubie. Jak zareagowac? Udawac, ze nic sie nie stalo i pojsc na slub. Czy olac ich i w ogole zerwac z nimi znajomosc?

Gość no chyba żartujesz

Gość mozna wyrywac wlosy
idz na ten slub, wesele kosztuje wiec zaprasza sie tylko najblizszych.

Gość i fru i sru
Isć do kościoła z kwiatami pamiątką jakims symbolicznym drobiazgiem,Twoi znajomi moze nie robili duzej imprezy i nie byli w stanie zaprosić wszystkich.stąd jedynie zawiadomienie.Mialam podobną sytuację, moja przyjaciółka powiedziala ze robi małe przyjęcie tylko dla najbliższych,dostalam zawiadomienie i byłam na mszy jedynie

Gość 634768768
Wszyscy z naszej paczki dostali zaproszenie, tylko nie ja. Domniemywam, ze chodzi o to, ze nie mam partnerki. Ale wbijam w to. Tacy ludzie nie zasluguja, aby spedzac z nimi czas w weekend.

Gość 634768768
up

Gość i fru i sru
no to faktycznie trochę lipa jak nie dostałeś.mozesz czuć sie pominiety jesli jestes rownie bliskim znajomym mlodej pary co reszta:(Moze i masz troche racji z tym co napisales-o tymze samotnych ludzi ma się gdzie gdzieś tez się przekonalam.W tej sytuacji tez bym raczej nie poszla, na początku myslalam ze robia wesele tylko dla rodziny

Gość gość....
moim zdaniem wszystko mówi samo za siebie.... nie idź na ślub, bo bedzie ci głupio jak wszystcy twoi znajomi pójda potem na wesele, a ty do domu....:O

Gość ja powiem tak....
pokaż klasę i idź do kościoła z kwiatkiem i pamiątką a nie obrażasz się jak mały chłopiec