Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mania20

spozniony okre

Polecane posty

od 4 dni mam uczucie ze mam okres lecz go nie ma piersi bola mnie jak na okres lecz 3 dni temu powinnam dostac okres a zawsze mialam jak w zegarku i nic.. kochalam sie z chlopakiem w ostatni dzien w dniu plodnych... nie wiem co myslec

Gość pytanie jeszczze czy
sie zabezpieczylas

Gość pytanie jeszczze czy
no to juz wiesz czemu nie masz okresu...

ja powinnam dostać 8go...nie mam do tej pory-ciąże wykluczam i zwalam to na silne przeziębienie które męczyło mnie tydzień...Jajniki mnie kłuja non stop,ale okresu nawet nie czuje ze dostanę na dniach...

Gość re84
zrób sobie test, czasem ten czas przed okresem moze sie wydluzyc. myslisz o tym iprzezywasz to moze byc przyczyna opóźnienia sie okresu-STRES

no ogólnie masz nieżły zapłon. najpierw nie pomyślałaś ze ruchając sie bez zabezpieczenia można zajśc w ciąze, a teraz nie pomyślałaś że mozna byc w ciązy kiedy okres sie spóźnia:D gratuluje:D

Gość re84
ale i tak zrob sobie test ciazowy,bo warto wczesniej wiedziec jesli jest sie w ciazy

okres moze sie spozniac z wielu powodow i nie po pierwszym seksie bez zabezpieczenia trzeba odrazu zajsc w ciaze

Gość re84
masz rację, ale jesli robilas to bez zabespieczen to musisz sie liczyc z taką mozliwoscia, a od jakiego czasu obserwujesz swój cykl:dni płodne i niepłodne?-od ilu miesiecy?

Gość re84
zeby skutecznie uchronic sie przed ciążą za pomoca kalendarzyka nalezy sie obserwowac minimum przez 12 miesiecy i tez nie zawsze jest to miarodajne bo stres i alkohol zaklocaja cykl wiec takie zabezpieczenie jest kiepskie

juz od 7 miesiecy obserwuję oraz korzystam ze str internetowych kalendarz dni płodnych i sie sprawdzają.

Gość re84
to nie jest długo, a jak poobserwujesz dluzej to przekonasz sie ze sa wyjatki nie koniecznie w kazdym cyklu, sama napisalas ze robilas to w ostatnim dniu plodnym wiec ryzyko jest. test kupisz w aptece za ok 30 zl, warto tosprawdzic ;-)