Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tv scrren

telewizor lepiej teraz czy poczekac do stycznia

Polecane posty

Gość tv scrren

chcialam kupic juz teraz ale odradzają mi znajomi bo w styczniu moga byc wieksze wyprzedaze. czekac? czy to raczej przed swietami jest obnizka cen i ju ztaniej nie bedzie?

Gość hiacynta73
mam ten sam problem,nie wiem,czy kupic teraz,czy bedzie wiekszy wybor po nowym roku? nie wiem tez jaki kupic,odbieram z kablowki.Prosze o rade.

Gość tv scrren
hej nie wiem co cie konkretnie interesujem ja mam okreslony model i kupuje samsunga 32 cale z koncowka numeru 551, nie jest to moze jakis rewelacyjny telewizor ale idealny na moje potrzeby. natomiast nie mam pojecia czy czekac na te wyprzedaze poswieteczne, czy do noweg roku wlasnie zacznie drozec..hmm

Gość hiacynta73
hej,nie jestem zdecydowana,mysle ze rozsadniej byloby kupowac po nowym roku,ale mam zepsuty i wolalabym kupic teraz,zastanawiam sie plazma czy lcd tez 32cali.Podobno plazmy panasonika sa dosyc dobre,ale maja wiekszy pobor Mocy niz LCD.Natomiast przy odbiorze sygnalu z kablowki plazma wystarczy,co Ty nato?

Gość przed swietami zawsze jest
drozej wiec ja poczekalabym do stycznia

Gość hiacynta73
dzieki za rade.

Gość hiacynta73
Plazma czy LCD ?, odbior z kablowki,moze mi ktos podpowie.

Gość beznadziejny przypadek
w styczniu

Gość jeden_moment
To zależy gdzie chcesz kupić ten telewizor. W sklepach stacjonarnych rzekome przeceny to takie małe ściemki, ale w internecie faktycznie jest taniej. Jestem na bieżąco z cenami w electro.pl i tam tv przed świętami są tańsze... Ale jeśli ci się nie spieszy to poczekaj.

Ceny w electro i po świętach są niższe. Wiem, bo ostatnio kupowałam mamie mikser. Na obniżkę do 50% można się załapać, więc warto warto.