Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggggggg

głupie pytanie jak się robi loda????

Polecane posty

Gość ggggggg

niedawno zaczęłąm współżyć z facetem i ostatnio on mi powiedział że musimy popracować nad robieniem loda bo on słabo czuje jak mu robię.On kurde jest doświadczony a ja prawie w ogóle i głupio mi trochę przed nim

Gość gość...
Pomagaj sobie ręką;-)

Gość Ja Doswiadczony
Jak nie czuje to w trkcie zebami go ugryz albo jaja scisnij to na pewno poczuje

Gość ojejku jejku co za wredne baby
/Składniki:/ # 3 litra mleka # 1 litra śmietanki # 6 żółtek 40 dkg cukru # laska wanilii LUB # 1 litr mleka # 1 litra śmietanki # 12 żółtek # 40 dkg cukru # wanilia – wystarczy też cukier waniliowy, ale musi być go sporo. Wanilię zagotować z mlekiem i śmietanką (potem ją wyrzucić), żółtka utrzeć z cukrem i ostrożnie, ciągle mieszając, wlewać mleko do żółtek (a nie odwrotnie). Chwilę potrzymać na gorącej blasze, nie zagotowując, potem odstawić i oziębić, wlać do formy i kręcić w maszynce do lodów. Gdy są dobrze zmrożone, wyrzucić z formy na półmisek, obłożyć andrutami i podać. Uwaga: Wyjęcie z formy na półmisek ułatwi zanurzenie formy na sekundę w gorącej wodzie.

Gość ggggggg
Ale mi chodzi o lizanie fiuta mojemu Tatoowi A nie jakies zimne lody....pfu....

Gość ggggggg
weźcie się nie podszywajcie ale ja sobie pomagam zawsze ręką własnie nie wiem czy mam go ugryźć tak jak to ktoś napisał czy co żeby poczuł

Gość Ja Doswiadczony
To ja napisalem Napewno poczuje , ale nie zapytalas sie w jakim kontekscie poczuc poczuje ale pewnie bolesnie

Gość ggggggg
trochę się wkurzyłam na niego o to bo do jasnej cholery jak inaczej zrobić loda żeby poczuł??? czy to ja jestem jakaś ograniczona???

Gość kiziaaaaa
pchaj go do konca....i jezdzij jezykiem po czupku penisa...

Gość Mosciu
Końcówkę penisa zacznij gryżć.Uwielbiam to jak mi robi moja dziewczyna.odlot totalny.

Gość nieżałuję21
hmmm.. to jak pomagasz sobie ręką, to ściśnij mocniej penisa( nie musisz całą ręką, wystarczy, jak zrobisz jakby obręcz z palców), a jak masz go w buzi, to mooocno 'zasysaj'. Baw się też językiem, liż go jak normalnego loda( skup się na wędzidełku- to bardzo wrażliwe miejsce), rób okrężne ruchy językiem, jeździj językiem wzdłuż penisa z góry na dół etc... a i masuj delikatnie jądra podczas tych wszystkich czynności i to miejsce między jądrami a odbytem.. Z mojego doświadczenia wynika, że to działa ;) No i zapytaj swojego lubego co lubi i czego oczekuje ;)

Gość lodziaralodziarka
Są rózne firmy prochów.Ja najlepiej lubię dylexa. Masz lody wloskie i świderki i proch mieszasz z odpowiednią ilością wody .wlewasz do maszynuy i gotowe

Gość doświadczona lodziara obciągar
mój facet lubi na chomika to znaczy wkładasz całego członka do buzi a potem jądra. 1min i ma już wytrysk.

Gość mikolaj johnnss
podobno to jedyne legalne sterydy chce ostro przypakowac znacie to? http://www.probolan50.ocom.pl zalzy mi na niezlej klacie i kaloryferze na brzuchu

Gość 888888888
To chyba ma i fiutka jak chomik, jak moja na 3/4 weźmie to mówi, że już czuje go migdałkami.