Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laurenna123

zachował się jak ostatni cham

Polecane posty

Gość pewnieeeeeeeee
"Wyraźnie napisała że odmówiła żeby nie wyjść na taką co szybko wybacza. " SPOKO ZROBILA TO POD WPLYWEM EMOCJI:D

Anetta, ona strzeliła. Po pierwsze nie rozumiem jak mogli się nie dogadać w kwestii celu, w jakim jedzie się na odludzie. Właściwie nawet nie było co się dogadywać - takie sprawy powinny być oczywiste. Nie wiem też dlaczego kobiety mają taki problem ze zrozumieniem,że dla facetów nagłe "nie" (bo tu było nagłe - jechał z oczywistym zamiarem na odludzie i nie wiem, gdzie autorka miała mózg, że tego nie wyczaiła) to nie jest jak dla kobiet, że fizycznie tego nie odczuwają - mężczyźni nie dość,że odczuwają, to i psychicznie przezywają to bardziej niźli kobiety i nie ma co tego bagatelizować. Nie miała ochoty, to mogła z nim na odludzie nie jechać i tyle. Po czym akcja w samochodzie - to on miał prawo poczuć się odtrącony, a autorka "z nadzieją" rzuciła, że wychodzi, bo chciała, żeby ją zatrzymał. Zamiast po prostu porozmawiać, że się nie zrozumieli i tyle. I jeszcze foch, że nie wyszedł za nią. O losie srogi...

Gość laurenna123
no wlasnie, psychika mnie troche blokowala i przez to nie czulam potrzeby kochania sie czy to takie dziwne ? mialam sie zmuszac na tamta chwile, psychicznie nie czujac sie komfortowo ?

Gość tak tak to dobra rada jest
" Anetta XL Autorko dobrze zrobiłaś,że wysiadlaś z tego samochodu-naucz go,że nie zawsze musisz mu ulegać bo jesteś tylko człowiekiem." dokladnie, sluchaj anety, ktora w sobotnia noc siedzi na kafe, zamiast byc w cieplym zimowym lozku ze swoim facetem. albo na imprezie:D

Gość Anetta XL
BO WCZEŚNIEJ CZUŁA SIĘ PRZEZ NIEGO ZRANIONA!!!!!!!!!!!!! A Z NIEMOC PSYCHICZNA TO COŚ GORSZEGO NIŻ NIEMOC FIZYCZNA!!!!

Gość tak tak to dobra rada jest
zeby nie bylo - JA JESTEM W PRACY I MAM PRZERWE. lejemy z chlopakami z takich pustych lasek jak ty autorko:D

Gość laurenna123
Boze, jezdzilismy tamtedy 100 razy i przejezdalismy sobie tamtedy ot bez celu a o tym przerywaniu zwiazku to tyle co mialam na mysli to to ze mialam wrazenie ze nie szanuje on mojego zdania, a tak chyba nie powinno byc ?

jak się czuła zraniona to po co na odludzie jechała? Żeby co, wyskoczył z samochodu i zerwał jagódki rosą pokropione na zgodę księżniczce?!

Gość popieram autorkeee
tak tak to dobra rada jest " Anetta XL Autorko dobrze zrobiłaś,że wysiadlaś z tego samochodu-naucz go,że nie zawsze musisz mu ulegać bo jesteś tylko człowiekiem." dokladnie, sluchaj anety, ktora w sobotnia noc siedzi na kafe, zamiast byc w cieplym zimowym lozku ze swoim facetem. albo na imprezie Kolejna kaferejyna idiotka! A to jakis mus aby byc dzisiaj na imprezie? Moze Aneta byla wczoraj na imprezie a dzisiaj sobie siedzi w domu. i czemu ma lezec ze swoim facetem w zimowym lozku? A moze jej facet jest daleko a moze nie ma obecnie faceta? Nie osmieszaj sie:)

Gość laurenna123
a co na zmywaku w anglii nawet macie komputery ? :D

wsiadacie sobie do samochodu ot tak bez celu żeby się przejechać? Tak na zgodę mała rundka po odludziach?:P

Gość laurenna123
i widzicie...nie im nie wystarczy wytlumaczyc ze jezdzilo sie tamtedy wiele razy bez celu...oczywiscie ja wiedzialam ze jade tylko po sex :D szczegolnie ze wczesniej smigalismy sobie to tu to tam i nie od razu tam pojechalismy

Gość Anetta XL
A ja nie mam dzis ochoty na sex i leżę sobie z laptopem w łóżeczku,a mój facet spi:-P I nie obraził się na mnie,że mu dzis nie dałam,tylko zrozumial,ze NIE MAM DZIŚ OCHOTY A TO JEST ŚWIETE:-P bO CO MAM ZACISKAĆ ZĘBY BYLE ON BYŁ ZADOWOLONY??nieeeeeeee

Gość hahahahaha2121
" popieram autorkeee tak tak to dobra rada jest " Anetta XL Autorko dobrze zrobiłaś,że wysiadlaś z tego samochodu-naucz go,że nie zawsze musisz mu ulegać bo jesteś tylko człowiekiem." dokladnie, sluchaj anety, ktora w sobotnia noc siedzi na kafe, zamiast byc w cieplym zimowym lozku ze swoim facetem. albo na imprezie Kolejna kaferejyna idiotka! A to jakis mus aby byc dzisiaj na imprezie? Moze Aneta byla wczoraj na imprezie a dzisiaj sobie siedzi w domu . i czemu ma lezec ze swoim facetem w zimowym lozku? A moze jej facet jest daleko a moze nie ma obecnie faceta? Nie osmieszaj sie " TO BYLA PRZENOSCNIA pusta babo, ze taka aneta siedzi na kafe, zamiast sie czyms zajac. ale jak widac, w weekend nic lepszego do roboty nie moze miec:D

Gość laurenna123
tak jezdzimy sobie bez celu czasami jesli Cie to interesuje:)

Gość laurenna123
najbardziej mi sie podoba to, jak wszyscy wczuli sie w ten temat i przez kolejny tydzien beda to przezywac a na dodatek opowiadac wszystkim znajomym (to chyba jest brak wlasnego zycia) :D

No i dobra, nawet jeśli taka niezręczna sytuacja, to co się robi? Rozmawia. A nie fochy strzela, droga panno. I się mówi "Poczułam się tak, jakbyś nie szanował mojego zdania i chodziło ci tylko o sex". Takie trudne?

Gość popieram autorkeee
Haha czyli wyszlo na to, ze autorka miala obowiazek kochac sie z nim skoro zgodzila sie pojechac na odludzie. A moze chciala tam pojechac aby pogadac, zapalic papierosa, pogadac w ciszy albo sie przewietrzyc. A facet powinien zrozumiec, ze nie ma ona ochoty na sex nawet jak z nim jedzie gleboko w ciemny las.

Gość jestes latwa do przewidzenia
Anetta XL A ja nie mam dzis ochoty na sex i leżę sobie z laptopem w łóżeczku,a mój facet spi I nie obraził się na mnie,że mu dzis nie dałam,tylko zrozumial,ze NIE MAM DZIŚ OCHOTY A TO JEST ŚWIETE bO CO MAM ZACISKAĆ ZĘBY BYLE ON BYŁ ZADOWOLONY??nieeeeeeee" I MUSIALAS TO NAPISAC? poza tym NIKT nie powiedzial, ze masz sie dzisiaj rznac, tylko ze SPAC JUZ W LOZKU! :D:D:D SAMA SOBIE DODALAS:D:D:D Hahahahaha, kiepska zagrywka psychologiczna. facet spi, a laska z laptopem?:D:D:D buahahahaha, SCIEMA IDIOTKO!!!!! po to zeby DOWARTOSCIOWAC AUTORKE! nawet te same teksty macie:D

No to macie rozkoszne sposoby na spędzanie ze sobą czasu, doprawdy...No ale co kto woli.

Gość zenada te laski dzisiejsze sa
" popieram autorkeee Haha czyli wyszlo na to, ze autorka miala obowiazek kochac sie z nim skoro zgodzila sie pojechac na odludzie. A moze chciala tam pojechac aby pogadac, zapalic papierosa, pogadac w ciszy albo sie przewietrzyc. A facet powinien zrozumiec, ze nie ma ona ochoty na sex nawet jak z nim jedzie gleboko w ciemny las. " takie jak ty dalej nie rozumieja, ze tu chodzi o to, ze AUTORKA SIE WSCIEKA I NIE UMIE ROZMAWIAC! dawno juz nie mowimy o tym, ze chodzilo o sex... a ty dalej swoje....

Gość laurenna123
baba babie by oko wygryzla oby tylko posmiac sie z "lasek" takie wlasnie sa kobiety - oby dojebac drugiej, bo facet nie moze byc pusty ( a jemu powiedzieliby - dobrze zrobiles stary tak nalezy postepowac z babami)

Gość Anetta XL
OŻESZ,przecież mu powiedziała na tym odludziu "słuchaj kochanie nic z tego nie bedzie bo dzis nie mam ochoty". A on nie przyjał tego po ludzku,tylko się obraził na nia więc o czym ty gadasz. o miała go przepraszać cala drogę że mu nie dała???

Gość 852454
" laurenna123 a co na zmywaku w anglii nawet macie komputery ? " kiepskie:D bardzo zenujace:D ale nawet jesli ktos jesy w anglii na zmywaku, to ma tez KOBIETE w zwiazku, a nie GOWNIARE, ktora juz nie ma nic do powiedzenia i tylko zaczyna docinac:D

Gość laurenna123
chodzilo mi o tych smiesznych chlopaczkow, ktorzy maja za malo zajecia w pracy (a dziwne bo sobota ;) ) co za tepi ludzie mowisz im ze wczesniej bylo ustalone ze nie ma sexu to potem pretensje ze nic nie wyjasnilam i nie umiem rozmawiac...zenada :)

Kochana, a może zamiast się tak bronić jak lwica lwiątek, to weź kilka rad do siebie? Może jednak to stado tutaj ma trochę racji? Idź już spać i sobie przemyśl parę spraw, kwestię dorastania np...

Gość popieram autorkeee
popieram autorkeee Haha czyli wyszlo na to, ze autorka miala obowiazek kochac sie z nim skoro zgodzila sie pojechac na odludzie. A moze chciala tam pojechac aby pogadac, zapalic papierosa, pogadac w ciszy albo sie przewietrzyc. A facet powinien zrozumiec, ze nie ma ona ochoty na sex nawet jak z nim jedzie gleboko w ciemny las. " takie jak ty dalej nie rozumieja, ze tu chodzi o to, ze AUTORKA SIE WSCIEKA I NIE UMIE ROZMAWIAC! dawno juz nie mowimy o tym, ze chodzilo o sex... a ty dalej swoje.... No tak mogla autorka w drodze powrotnej z odludzia zaczac go przepraszac ze odmowila seksu. Wyraznie napisala ze facet milczal w drodze powrotnej.Nie dostal czego chcial to jechal obrazony. To on zachoal sie jak gowniarz

Gość DO RANA CHCECIE SIE KLOCIC
idzcie spac juz.... boze kochany.......

Gość TEZ BYM SIE OBRAZIL
bo raz ze seksu nie ma to i za paliwo nikt mi nie odda:D