Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

romo

TAJEMNICA RODZINNA!!!

Polecane posty

Gość fdgdfgf
Poczytaj na kafe. "Chłopak mnie zgwałcił!!! Leżeliśmy i oglądaliśmy tv, a on chciał seksu, mówiłam że nie chcę, ale on marudził, mówil -no co ci szkodzi, no proooosze, więc dla świętego spokoju zdjęłam majtki". No tak, to rzeczywiscie gwałt. :O

Gość fdgdfgf
"Mój mąż ciągle nalega na seks, a ja mu ulegam. Pcha we mnie nawet gdy jestem sucha. Widzi że nie sprawia mi to przyjemności i robię to żeby mieć spokój. Wykorzystuje mnie. Czy to jest gwałt?"

Gość 32424234
Ponawiam pytanie - czym dokładnie jest gwałt w małżeństwie?! Mąż bije żonę w trakcie czy co?

Gość ggggjhjkkljkefwiuhfh
32424234 Ponawiam pytanie - czym dokładnie jest gwałt w małżeństwie?! Mąż bije żonę w trakcie czy co? :O gwałt w małżeństwie czy nie w małżeństwie jest tym samym-zmuszeniem do seksu przemocą- biciem, zastraszaniem itp ale pewnie ty uważasz że żona ma obowiązek nadstawiac dupy mężowi gdy tylko on chce i nie ma prawa być zmęczona, nie mieć ochoty, być chora, albo mąż jest nachlany i wulgarny....ona musi bo przecież jest żoną:O

Gość 32424234
No ja mam tak, że nawet jak mi się nie chce, a on nalega to zaczyna mi się chciec. Nawet gdy jest napastliwy, używa trochę siły - mnie to podnieca. Lubię być "zmuszana". Nie rozumiem jak w małżeństwie może dochodzić do gwałtu. Na serio nie rozumiem.

a gdyby twoj mąż przyszedł z imprezy zalany-śmierdzący i odpychający- i się na ciebie rzucił i brutalnie zaczął uprawiać seks-ciebie by bolało-też byś nabrała ochoty? wiem wiem, twoj mąż zapewnie nigdy nie powąchał nawet piwa bla bla bla- ale mężowie innych kobiet czasem piją wyobraź sobie:) to tylko jeden przykład, jest ich z pewnością więcej

Gość 32232323
Nie wiem, może jestem jakaś zboczona, ale to by mnie podniecało. Oczywiście że pije czasami. Chyba jakiś totalny tyran gwałciłby żonę tak naprawdę, z biciem itd. Nie wierzę że dobry czlowiek którego zna się wiele lat nagle ma ochotę kogokolwiek gwałcić, nawet po alkoholu. Już wczesniej musiało być źle.

32232323 Nie wiem, może jestem jakaś zboczona, ale to by mnie podniecało. jesteś chora:)

Gość różowa krówka
to jakas grubsza afera jest w rodzinie. babcia podjęła decyzje o swoim żytciu wiele lat temu - to była jej osobista sprawa, czy zostac z dziadkiem czy nie. Teraz po latach robi akcję wciągając w to wszytskich bliskich- to jest jej zemsta na nim. Ona go nieznawidzi. Autorze- nie mieszaj sie w to> Zachowanie babci swiadczy o jej niezrównowazeniu emocjonalnym. Nie pozwól sie zmaniupulować.

Gość pjirot54
tylko kochana zauważ że nieliczne kobiety lubią przemoc w seksie- jak żona nie chce a ten swoje, ona krzyczy, mówi nie i go odpycha a on zatyka jej usta, bije w twarz i robi to na siłę to jest gwałt- gwałt jest najobrzydliwszą rzeczą na świecie- wolalabym żeby ktoś mnie pobił, zastrzelił ale nie gwałcił- to odbiera godność, sprawia że czujesz się jak poniżony, nic nie warty śmieć, zero, jak szmata którą można wytrzeć podłogę - dlatego gwałt zostawia ślad do końca życia - dlatego moja mama wolała podciąć sobie żyły niż dalej z tym piętnem żyć

Gość pjirot54
Zachowanie babci swiadczy o jej niezrównowazeniu emocjonalnym. Nie pozwól sie zmaniupulować. - tylko powiedz mi qrwa kto jest sprawcą jej niezrównoważenia??

Gość pjirot54
nikomu tego nie życzę ale może niektóre z was jakby poznały smak gwałtu na własnej skórze nie byłyby tak zdziwione zachowaniem babci autora- gwałtu się nie zapomina- ona ma prawo go nieawidzzieć

Gość przykra sprawa

Gość msjeske
Kochasz dziadka Z jednego podstawowego powodu, nigdy nie miałeś ojca i on ci go zastępował. Był dla Ciebie dobry i dlatego tak ci go żal. Ale nie dziwi mnie Twoja milosc do niego, również odpłacasz mu uczuciem jakie od niego dostales.

Gość jeśli go kochasz to masz obowi
ązek go kochać dalej tym bardziej że on cie kocha! To jest prawatna sprawa Twojej babci co się stało w ich sypialni!

Gość współczuje dylematu

Gość ja bym nawet znac
takiego dziadk nie chciala , udalo mu sie omotac wnuka :(