Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bakero

Mężczyzna w depresji

Polecane posty

Gość Bakero

Powiedźcie mi dziewczyny jak byście zareagowały gdy spotykacie się z facetem i na sam początek mówi Wam, że cierpi na depresje?

Gość Bakero
Ano widzisz bo mało kto wierzy, ze facet może mieć depresje. System nauczył ludzi, że facet musi być mocny psychicznie. Stąd najwięcej samobójstw u.... mężczyzn

Gość wyglada jak brudny
System nauczył ludzi, że facet musi być mocny psychicznie. Stąd najwięcej samobójstw u.... mężczyzn ] nie system, ale biologia i dobor naturalny-ewoilucja-instynkt przetrwania. wiecej odpadnie slabych osobnikow tym silniejszy bedzie material genetyczny. szerokiej drogi.do nikad 🖐️

Gość gość...
depresja i facet do siebie nie pasuja... facet musi być twardy bo mientkich nikt nie lubi:D:D:D

Gość widac
ja bym pomyslala ze za bardzo sie spoufala jak na pierwsze spotkanie. o takich sprawach sie na samym poczatku nie mowi. jak juz to raczej przez to by odpadl, nie przez sama depresje.

Gość kazdemu cos czasami dolega
z tymze nie trzeba od raz u na 1 spotkaniu o tym mowic, zapytalabym sie dlaczego wpadl i porozmawiala o ty jesli by chcial:-)

Ale tak na 1 ?? A co być Ty zrobił jakby kobieta Tobie to powiedziała? Jeśli byśmy się spotykali dłużej, na pewno bym Cie wsparła.

Gość Bakero
No widzicie tacy faceci tylko do piachu... kto o Nich będzie pamiętał?

Gość 45643876
Chodzi o ciebie? Czujesz z tego powodu aż takie kompleksy, że musisz koniecznie zrzucić ten ciężar?

Gość Bakero
Bardzo możliwe, że to o mnie

Gość 45643876
TO idż do psyciatry i to lecz, a nie gadaj na pierwszym spotkaniu, bo to niewłaściwe.

Gość Bakero
Psychiatrzy sami są chorzy. Przepisują leki, które ogłupiają. Nie dość, że uzależniają to jeszcze powodują efekty uboczne.

idz do psychologa, nikt nie mowi o chorobach na pierwszym spotkaniu :P jak sie jest ze soba juz chwile, to zaden problem i pewnie dziewczyna staralaby Cie wesprzec:-)

Gość 45643876
Uzależniają głównie benzodiazepiny. Są teraz leki bez żadnych skutków ubocznych, jak np. Asentra. Od kogo słyszałeś te rewelacje? Cioci Jadzi na imieninach?

Gość 45643876
idz do psychologa, tylko że psycholog jest równie bezużyteczny w twoim przypadku (depresji), jak fiut papieża...

Gość Bakero
Ale dziewczyna na pierwszym spotkaniu widzi, że coś jest nie tak. Facet jest cichy, zamyślony, posępny. Jeszcze na dodatek dostałem kompleksu przez swój wzrost. A nigdy nie miałem, dopiero jak to paskudztwo się pojawiło to wszędzie coś szukam u siebie ;(

Gość 45643876
NO to rzeczywiście masz problem... Jakbyś zaczął brać leki, to już po 2-3 tyg. powinna być poprawa. Nieleczona derpesja powoduje otępienie - byłam kiedyś na wykładzie o depresji.

jesli jest tak, to lepiej wez leki, popros o jakies lzejsze jak poczujesz sie lepiej to najwyzej odstawisz

Gość Bakero
Gdyby nie ciężka przeszłość moja był bym inny. Bo rodzeństwo cioteczne czy inni w Rodzinie są inni. Spontaniczni, weseli tylko ja taki wrażliwiec. Kur... :-/

Gość Szukająca Spokoju
Do Autora. Mówienie o swoich chorobach na pierwszym spotkaniu nie jest ani właściwie pod względem jakieś etykiety ani mądre, bo kobieta może uznać, że chcesz wziąć ją na litość i szukasz matki a nie kobiety. Z mego doświadczenia wynika, że prędzej czy później i tak to wychodzi i jeśli kobiecie będzie na Tobie zależało- wesprze Cię. Druga sprawa- nie leczona depresja może zniszczyć Ci życie więc masz kilka wyjść 1. poszukaj dobrego lekarza 2.uczęszczaj na jakąś grupę wsparcia. Wierz mi zobaczysz wtedy siebie w innym świetle. Ludzie naprawdę mają przeróżne problemy i porównując je do siebie zobaczysz co jest tak naprawdę ważne. Żaden wzrost waga czy inne. Powodzenia

Gość Bakero
170 centymetrów wzrostu

Gość kafeteriusz z marsa
a ja jeszcze mniej 167 ale uprawiam sport i to pozwala mi nie wpaśc w sidła depresji choć chwilami jest naprawde cięzko

Gość 45643876
Dlaczego od razu małą? Może mieć babkę co ma też 170, nie przesadzajcie.

no te małe właśnie lubią wysokich. a niscy faceci nie lubia małych kobiet. Więc właśnie jakaś wyższa jest bardziej "realna". A co uważasz że niska kobieta jest brzydka, i łatwiej zgodzi się spotykać z kimś podobnie niskim (brzydkim)?

Gość ciekawe co sie kryje
pod ta depresja. bo czesto wychodza cuda wianki. ludzie mowia, ze depresja, a potem okazuje sie, ze schizo albo inne zaburzenie. no i depresja - choroba psychiczna - -- nie wiadomo co dalej - ryzykownie byc z takim kims

No tak , z reguły szukają wyższych, tylko że 170 cm to nie jest wzrost niski, tylko średni - jak nie wysoki, no może ileś lat temu był wysoki. "heh, w teorii to może mieć i supermodelkę " no to co oznaczało to zdanie?

Gość czyli zelek mozesz zostac co
najwyzej superdziwicą:D

Zelek czy ty jesteś inteligentny? Wiem że supermodelki sa wyższe, tylko że jesli uważasz, że są tak samo atrakcyjne jak niskie kobiety, dlaczego wątpisz że mogłyby być zainteresowane kimś niskim? Twoje rozumowanie opiera się na zasadzie, że osoba bardziej atrakcyjna może wybierać i przebierać(czyt. wysoka), a niska ma brać co leci. Daltego uważasz, że niska , czyli mniej atrakcyjna kobieta, może być zainteresowana facetem co nie jest wysoki (czyli jest mniej atrakcyjny wg ciebie).

Gość czyli zelek mozesz zostac co
zelek ze swoimi nozkami jak u kaczki mozesz tylko pozazdroscic prawdziwym kobietom:classic_cool:

Gość nie mow o tym na pierwszej
randce, bo i po co. Normalnie nie mowimy na poczatek o swoich chorobach, nawet nie wypada, chyba,ze zakaźne. A moze akurat ona cie z depresji wyleczy?