Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opowiem wam mą histerię..

kiedys bylam super laską

Polecane posty

faceci ogladali się za mną :) mialam super figure. nabite uda , posladki cudny brzudzek poniewaz ciezko nad tym pracowałam. Dbałam o diete i ćwiczylam sobie po godzinie dziennie. Lubilam to, dzien bez cwiczeń byl dla mnie dniem straconym... Niestety pewnego dnia stracilam prace, i wszystko sie zepsulo. Zamknęlam sie w domu, wpadlam w totalnego dola, nic mi sie nie chcialo, coraz mniej wychodzilam do ludzi, zrobilam sie dzika. Stałam sie zupelnie inna osobą. Z osoby wiecznie usmiechnietej, i aktywnej stalam sie przysłowiową dupą wołową. Nie chcialo mi sie na siebie patrzec, nienawidzilam sie... Po jakims czasie dzieki pomocy rodziny udalo mi sie wziasc garsc i wyjsc do ludzi. Bylo ciezko ale udalo sie. Powoli sie przyzwyzajalam do towarzystwa, ale o sie okazalo.. Juz nie bylam tak oblegana i zaczepiana przez facetow, co wieej wogole nie zwracali uwagi na mnie. Dziwne bo przeciez kiedys bylo zupelnie inaczej. Zastanawialam sie czy cos ze mna jest nie tak ?? spojrzalam w lustro, owszem moze przybylo mi kilka centymetrow, ciało juz nie bylo takie wysportowane jak kiedys, ale to przeiez ja ta sama osoba. To prawda ze troche mi przybyło ale tusza to nie jest wyznaznik wartosci człowieka. To wszystko co sie wydarzylo dalo mi do myslenia, faceci poprostu lecą na szczuple laski. Kiedys nie mialam problemu ze znalezieniem faceta a dziś ? jestem sama :(

na dodatek teraz tzytzki mi się plątają między kolanami :(

ale to co zauwazylam to jest bardzo smutne :( czy kazdy facet musi by taką wstretną świnią >

ale to co zauwazylam to jest bardzo smutne :( czy kazdy facet musi by taką wstretną świnią >