Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bvbvbvbv

Nie mam odwagi ściąć włosów

Polecane posty

Gość bvbvbvbv

Mam włosy mniej więcej 4 cm za tył stanika. Ostatnio widziałam dziewczynę z grzywką i włosami kilka cm za ramiona i wyglądała ślicznie. Miała czarne wlosy (zawsze takie chciałam ale nie chcę się farbować...). I nie wiem, obcinać czy nie? Jak będzie nie fajnie to znowu kilka miesięcy zapuszczania jak nie dłużej :(

Gość wlos nie
ząb ! Odrosnie

Gość vcvcvcxvcxvcxvcxcvx
Niby tak

Gość bvbvbvbv
Tym bardziej, ze mam masę krostek na czole

Gość Kot mi je z miskii
PRZECIEZ WLOSY CI ODROSNA BEZ PRZESADY>!

Gość gryczka
Odwagi:-) Odrosną przecież. Powiem Ci, że miałam w życiu nieraz włosy obcięte na 1cm i nigdy nie żałowałam, i zawsze odrastały;-) Taka zmiana dodaje pewności siebie, energii. Odważ się, a jak się okaże, że efekt Cię nie zadowala, to po prostu więcej tego nie zrobisz.

Gość bvbvbvbv
Dla mnie najbardziej kobiece są długie włosy, czy to proste, czy pfoalowane. Z kolei spięte wysoko w "koński ogon" wyglądają bardzo elegancko... I właśnie dlatego boję się ścinać :(

ja tez sie boje sciac :) i tez chcialam grzywke, bo mam wysokie czolo :O ale fryzjerka mi odradzila grzywke, wiec chyba jej nie zrobie. nadal jednak mysle o scieciu wlosow, moze tak do ramion, ale zastanawiam sie nad tym, bo dluuugo zapuszczalam... jednak dlugie wlosy mi sie chyba zaczynaja nudzic.... :) mysle, ze powinnysmy obciac - przynajmniej te 6-7cm :P (Ty wiecej, bo masz dluzsze wlosy niz ja)

Gość fdsfsdfsd
Ja też nie wiem co robić z włosami. :O Mam kręcone, zapuszczam do pasa, potem ścinam do ramion, potem strasznie żałuję, znów zapuszczam, potem znów ścinam. Teraz znów mam do pasa, uwielbiam je, wszyscy się nimi zachywcają, szczególnie mój facet, a ja znow chcę ściąć :O

to powiedz fryzjerce żeby ci podciela z 3y cm i grzywke na poł okraglo-warto spróbowac - ja mam lekko pocieniowane i za ramiona z grzywką i fajnie wyglada -fryzurka jest lekka i kobieca

włosy niefarbowane o mysim kolorze wyglądaja fatalnie --to tylko włosy-ładnna fryzurka dodaje pewnosci siebie

Gość gryczka
OK, uważasz, że długie są najbardziej kobiece... A za ramiona to jakie??? :-o Krótkie? :-o

Gość bvbvbvbv
Rosska - mam 19 lat. A jeśli chodzi o ten koński ogon... Nie chcę wyjść na jakąś nieskromną osobę (bo mam kompleksy :)), ale kiedy zwiąże sobie włosy (ale tak wysoko), to ładnie wyglądam. Uważam, że wygląda to elegancko (tak też się ubieram i ogólnie lubię klasykę). I jeszcze raz napiszę, że nie jestem jakaś zarozumiała czy coś.. ;)

Gość bvbvbvbv
Ostatnio grzywkę miałam w 1 liceum (teraz jestem na I roku studiów), bo namówiła mnie do niej mama i wyglądałam jakoś dziecinnie.. Ale teraz trochę się zmieniłam, może dobrze by to wyglądało? Sama nie wiem

myślę że nie możesz się ograniczać tylko do jednej fryzury nie mówię że zle wygladasz w końskim ogonie ale ogólnie kitka nie bardzo jest na czasie --skoro chcesz podciać wlosy to zrób to nie strzyżone wlosy nawet dlugie są nie estetyczne muszą mieć jakąś formę

grzywka musi być obcięta na pół okrągło bo jak będzie na dechę to na pewno będziesz wyglądać dziecinnie i musi być pocieniowana-przykładam wielka wagę do dobrze sciętych włosow

Gość bvbvbvbv
Rosska - mogłabyś pokazac mi jakieś foto?