Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffalka

co kupujecie tesciowej na swieta

Polecane posty

Ja mam straszną teściową a teścia super :D Ale teściowa to też człowiek ;) A synowe też nie są idealne ;) Moja teściowa lubi ,,tradycyjne" zdjęcia.Nie z cyfrówki tylko takie które może poodtykać z tysiąc razy :D Ostatnio widziałam że wiele fotek nie ma albumu więc dostanie album ręcznie robiony i zdobiony.Kupiony na allegro.Koszt ok 50 zł na 35 fotek w rozmiarze 10*15 A dla teścia spinki do koszuli bo on lubi takie rzeczy :)

Gość a ja kupilam
zestaw do makijazu, rozne cienie i pomadki, bardzo fajny.

Gość nawet spoko tyle ze
moze ksiażke kucharska? kamplet poscieli recznikow? jakis swiatezny zestaw sciereczke itp?

Gość moja teściówka
Nie lubi prezentów "do domu" w sensie ekspres do kawy, itp nie lubi rzeczy które mają służyć wszystkim domownikom.

Gość ccc - to dla mnie
lista rzeczy jakie kupowałam na święta czy na urodziny imieniny swojej teściowej : zestaw kosmetyków - olay czy coś w ten deseń , perfumy , biżuteria , zegarek świeczuszki , koszyczki wiklinowe , zestawy do kąpieli ..... torebka - jest maniaczką torebek , bluzka , bon na zakupy.... nową zastawę biało - czarną - wiedziałam ,że ją chciała... lokówkę - taka wypaśną , bo wcześniejsza jej się zepsuła .... coś ale vikard , dopelherz czy coś w ten deseń