Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cała-ja

Znowu

Polecane posty

Gość Kubełek Puszapek
witaj w klubie :)

Gość Kubełek Puszapek
a mi się jeszcze załączył szewdacz telefoniczy i zaraz będe pisać esy

A wszystko co było aby się tylko znieczulić i zapomnieć...A jak pisać ciężko ile mi to czasu zajmuje ouuu fuck.

Ja wyłączyłam telefon bo jak ostatnio pisałam esy to nieczego nie pamiętałam. Potem wstałam weszłam w wysyłane i nogi się pode mną ugięły. Ja nie mogę takiej wiochy nigdy w życiu się nie nabawiłam!!!

Gość Kubełek Puszapek
No właśnie też się obawiam wiochy, ale teraz mam odwagę napisać komuś małe co nie co a z tym pisanie to rzeczywiście ciążko idzie, dziwna klawiatura się zrobiła

Ja sobie wiochy w środę narobiłam normalnie nieziemskiej. Nigdy w życiu po pijaku nic nie pisz..Wiem ostra szczerość się załącza a klawiatura wibruje w dziwne strony:)

Gość Kubełek Puszapek
trzymam ręce na wodzy, tel gdzieś rzuciłam, fuck miałam utopić smutki, a one jeszcze bardziej wypłynęły

Bo to zależy wiesz czasem na wesoło czasem na smutno... ale ogółem znieczulenie wpływa na mnie dobrze i czasem inspiruje mnie...

Dzisiaj ogarnęłam się i wyszłam w dobrym momencie ale słabo bo nie mogę zapomnieć...fuck w końcu musi się udać prawda?!!

Dziwne bo każdy inaczej reaguje ja np w balet i ostre chlanie ale ostatnio nie pomaga..ciekawe co innego wymyślę...