Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MILENAAAAAAAAAAAA

doradźcie mi!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość MILENAAAAAAAAAAAA

Jestem z żonatym facetem od paru miesięcy. Strasznie go kocham!! Nie chciał powiedzieć o nas swojej żonie, więc ja to zrobiłam, wysyłając jej list. Był wściekły na mnie (chociaż nie był pewien czy to ja, ja oczywiście zaprzeczałam), ale żona mu wybaczyła, uwierzyła że więcej nie będzie się ze mną spotykał, ale spotykamy się dalej. Zostawiam ślady szminki na jego ubraniach, mocno się kropię perfumami na randki, żeby poczuła. Ale chyba nic nie zauważa.C o mam teraz zrobić? Wysłać jej nasze wspólne zdjęcia z datą po tym jak niby ze mną zerwał? Może nagrać rozmowę? A może iść do niej i pogadać żeby dała mu spokój?

Gość laurenna123
zwykla kurwa z ciebie milenko

Gość MILENAAAAAAAAAAAA
Przyganiał kocioł garnkowi. A niby to że ty tłuczesz swojego faceta jest bardziej normalne? Ja swojego nigdy w życiu bym nie uderzyła! Może święta nie jestem, ale słuchać że jestem kurwą od laski która bije swojego "ukochanego" to żenada.

Gość bo jebne zaraz
Dała mu spokój...ale dojebałaś kobito :D To jego żona do kurwy nędzy. A tak w ogóle to jesteś chyba głupia jak chcesz z nim być. Przecież on cibie i żone ewidentne wykorzystuje. W domu żonka poda obiadek wypierze wyprasuje a na boku ma jeszcze laseczke do posuwania. Na prawde nie widzisz, że to szmaciaż?

Gość amingora
że co?:Ożona ma mu dać spokój?:O zapewne i tak da bo jest gówno wart wiec czekaj w kolejce na swoją chwilę:O

Gość laurenna123
ale to najgorsze kurwy rozbijaja zwiazki za ile mu sie rozmieniasz ?

Gość laurenna123
nie tluke po 1 i staram sie juz tego nie zrobic. ale rozbijac czyjes malzenstwo i perfidnie sie pytac co zrobic zeby on odszedl ?

Gość rwerwerqwerwe
laurenna, autorka jest idiotką, ale trochę racji ma obie robicie komuś krzywdę

Gość laurenna123
nie zrobic tzn uderzyc. i ty jestes kurwa, a ja jestem niezrownowazona wariatka najwyzej. ale nie kurwa :)

Gość laurenna123
wiem, ale nie chce juz tego zrobic, bo to niemadre. a ta panienka ? bezczelna sucz

Gość sabolinkaa
Czytalam oba topiki i trochę się wtrące. Dla mnie z moralnego punktu widzenia jednak jest gorsza osoba któa bije swojego partnera, niż ta która jest kochanką żonatego. Tak samo jak byłby dla mnie gorszy facet który bije swoją żonę niż kawaler, który ma romans z mężatką. To chyba logiczne. Bijąc kogoś kogo kochasz, jesteś jednym z najgorszych typów osobowości. Autorka wprawdzie robi krzywdę, ale komuś kogo nie zna. A Ty robisz krzywdę najbliższej Ci osobie.

Milenka -on ma dzieci? Przemyslalas to? Dlaczego to robisz? Niema innych wolnych? Skad sie biora takie fiuuty? A takie szmaty?

Gość chłopak autorki
Z NAMI KONIEC!! Jestes wredna i zaborcza....nie lepsza od mojej zony, ale jak mam być z wrogiem, to wole wroga dobrze mi znanego. Zostaję przy zonie

Gość nie no nie moge
gdyby facet chiał sam by spakował manatki glupia pindo!!!!!PROSIL O WYBACZENIE TO DOSTAŁ!! W ZYCIU DO CIEBIE NIE ODEJDZIE BO NIE EJSTES KANDYDATKA DO ZWIAZKU JEDYNIE POJEMNIKIEM NA SPERME!!!!

Gość MILENAAAAAAAAAAAA
Nawet jeśli nie będzie ze mną to nie chcę żeby był z nią.

Milena ja ci doradze...idź do najbliższej pasmanterii... kup metr gumy krawieckiej, naciągnij najmocniej jak tylko możesz i szczel sobie w łeb