Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusiaSynusia2009

Ale niesamowite ciuszki znalazłam !!!

Polecane posty

Gość ernyser5bae4ta
bo musisz na końcu dopisać l w wyrazie htm(l)

Gość ernyser5bae4ta
aha no to jak znalazłaś to czemu dzielisz sie tą informacją z innymi prawdopodobnie bedziesz musiała za wyższą cene je zakupić bo więcej ludzi bedzie brało udział w licytacji po takiej reklamie :P

Gość reklama co...
myslisz ze ktos sie na to nabierze... a ciuchy bardzo przecietne, ja bym w kazdym razie nie kupila, nie w moim guscie zupelnie...

Gość zenujaca jestes
glupia jestes nie mozesz napisac ze sprzedajesz:P tylko robisz z siebie idiotke w doodatku nie potrafisz nawet linka wkleic :O zenujace :O

Gość ernyser5bae4ta
tak bez obrazy, bo sama jestem mamą 2 chłopców, ale nie kupiłabym tego za 150 zł w sumie to 170 ciuchy przeciętne (szału ni ma :P ), wcale nie tak dużo, w wiekszości z lumpeksu (tak, tak bo sama tam niekiedy kupuje ciuszki dla moich dzieci i znam ten styl- żaden wstyd dla mnie, bo sa lepsze jakosciowo) wystaw moze od 9.90 i koszt przesyłki to spokojnie 15 mozesz dać, 20 to za dużo, moze ktos zalicytuje ot taka dobra rada, zresztą sama wiesz że 170 nie są warte

Gość saleminka8
no właśnie,że sprzedajesz,przecież kazdy na to wpadnie jak tylko przeczyta,że znalazłaś super ciuszki i co z tego... :) super to na pewno jak komuś sie spodoba to zalicytuje,a jak Tobie autorko się podoba to ja bym nikomu nie pokazywała,bo cie przelicytują ! :P a tak poza tematem,to skarpetki są do d... mają gumki,mój synek ma 5 tygodni i ponad 5 kg i kupując nawet skarpetki na 3 miesięczne dziecko ma odciśnięte gumki na nóżkach! więc już zrezygnowałam z takich i kupuje bez ściągaczy i gumek

Gość nimoda
właśnie, a niektórym sie wydaje ze na allegro to same przygłupy siedzą i w cenach i aktualnych trendach (takze dla dzieci) sie nie znają i jak metka ralph lauren (co z tego ze styl spodni sprzed 6 lat i zakupione za 2 zł w szmateksie) to już jest mega okazja i "trza" kupić, bo okazja sie nie powtórzy!

Ciuszki stylu z przed dooobrych paru lat, ale jak komuś podejdą to niech kupi . Tak swoją drogą to moja koleżanka też zarabia w ten sposób i wiem ile trzeba się w tych lumpeksach "nagrzebać" potem to wszystko ładnie wyprać, poprasować ..także nie dziwcie się że każdy chce zarobić, jak cena zawyżona to po prostu nie kupujemy i tyle;)

Gość a moim zdaniem ciuszki
sa bardzo ładne i zadbane, tylko faktycznie trochę drogo

Gość rony123
a moim zdaniem tak po niej pojechali bo próbowała wciskać kity o tym co to niby za cuda wynalazła na all, a to sa jej ciuszki, które próbuje opchnac na aukcji niby wszystko ok, tylko nie zmienia to faktu, ze zaczęła od oszustwa, to raz, a dwa, to same ubranka sa poprostu niemodne i w zadnym stopniu nie warte swojej ceny, do czego chce jednak przekonać potencjalnych naiwnych kupujących, a tego to chyba nikt nie lubi i stad te niepochlebne konentarze

Gość W ZYCIU BYM TYLE ZA NIE NIE
DALA:O SZUKAJ GDZIE INDZIEJ NAIWNIAKÓW:O

ja akurat na modę aż tak nie patrzę ciuszki dla dziecka mają być przede wszystkim wygodne i funkcjonalne a nie modne te ciuszki an pewno sa ładne i zadbane, a czy modne to nie wiem, bo aż tak się koda dziecięcą nie podniecam

*modą za sztuke wychodzi ok 3,5 zł to nie duzo w sklepie spodnie jeansowe ok 100zł kosztują a nie sa ani wygodne ani długo nie posłużą bo dziecko wyrosnie wolę mieć 10 par niemodne ale wygodnych ciuszków niż 1 sztukę modą, niewygodną i drogą

Gość gosija
nie przesadzajcie, ciuszki sa ladne, ale 100 zl za dzinsy w sklepie? Nie wiem w jakich sklepach kupujesz ale musze Ci powiedziec, ze drogo placisz ;p (to do tej co sie wypowiadala nade mna ;) ) ja bym osobiscie polowe tylko wybrala, ale z pewnoscia nie za ta cene ...

Gość to je sobie kup
:)

Gość kot foemon23
tez nie wiem, skad ten najazd, troche naiwnie i glupio sie autorka zareklamowala, ale ciuszki jak ciuszki, zato robocizny z fotografowaniem i opisem ile. czasem patrz na rozne zestawy, to mozna sie za glowe zlapac, ze ludzie licytują do tak niebotycznych sum "kota w worku".