Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cowamsiędziśsniło

co ty robisz, co ty robisz do cholery

Polecane posty

Gość cowamsiędziśsniło

Wiecie co - chciałam wam napisać, że czasem na pytanie co ty robisz ktoś może zareagować agresją. Po prostu. Ja już jestem tak agresywna :( I NIC do cholery, nic nie robię. Postanowiłam wreszcie siąść se na tyłek. Tyl esię narobiłam jak dla mnie już ogólnie. A wszyscy tylko c ty robisz? co ty robisz? Jak opętani :( Nic. Zamierzam oddać się medytacji - dosłownie. Bo chyba oszalałam, żeby tak się w Polsce wysilać i marnie na tym wsyzłam. Co ty robisz? Srasz i drobisz - taka odpowiedz na dziś :( Pa! :(

Gość ratunku siostro kaftan
:classic_cool:))

Gość cowamsiędziśsniło
No bo taka prawda - w pracy za 3 osoby plus dojazdy plus 2 przedmioty, plus wychowawstwo, doktorat w sumie od nowa bo całość bez sensu - jedynie wiedza, żeby uczyć i tyle. Nie wiem co można jeszcze robić w takim razie. Puszczać bańki mydlane. Dosłownie bo co. 2 procesy. Tu bym radziła Farelowi uważać bo miałam 2 proces za moralność. No to dobrze, że jest niemoralny. Ja już biorę z niego przykład bo ledwo zipię. 10 miejsc pracy, 11. Oszaleć można . I jeszcze sny ostrzegawcze przed koleżankami debilkami. To znaczy cwanary, ale co mnie one obchodzą? Ja się nie znęcam nad ciemniakami :( Taką mam zasadę - daleko od ciemniaków. :( Czy to działa w życiu? Zależy :(

Gość a dlaczego zaraz
Mi się wydaje, że powinnaś odpuscić troche. Za dużo pracujesz, wtedy nie ma przyjemności nawet z tych zarobionych pieniędzy, bo nawet nie ma ich kiedy wydawać. Zainwestuj w siebie w tym znaczeniu, że wyjedź do jakiegoś Spa albo coś w tym stylu. Nie da się zyć na maksa całe życie.

Gość Lidia Farell Jordan
A ją uważam że Farell powinien się zdecydować albo na jeden proces albo na drugi a nie tak dwa jednocześnie. Dopóki zegar jest atomowy mowy nie ma by zdążył na dwa jednocześnie zwłaszcza że on teraz w buszu buszuje i Indianki hinduskie posuwa i ją się pytam za co Jordan ma mu oddawać jak to on powinien być tam w tym buszu ?I co do do chuja za porządki są wogóle ?

Gość hehehehehe.............
Lidia Ty do psychiatry