Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sabinaaaa

Ale się wściekłam na niego!!!

Polecane posty

Gość sabinaaaa

Mój chłopak na Mikołajki dał mi bombonierkę Merci. Byłam u niego wczoraj w domu i jego mama powiedziała żeby przyniósł Merci które dostał od ciotki, otworzył i nas poczęstował. Mój chłopak zrobił głupią minę i wtedy się domyśliłam że to samo Merci które dostał od ciotki - dał mi! Jak jakieś śmieci po kimś. Sam nic nie kupił, tylko dał mi prezent od kogoś! Bez słowa założyłam kurtkę i wyszłam, zatrzymywał mnie przy drzwiach ale się wyrwałam i pobiegłam do domu. Wieczorem przyjechał do mnie. Moja mama niestety wpuściła go do domu, ale gdy próbował wejść do mojego pokoju, podbiegłam, trzymałam drzwi i krzyczałam żeby się wynosił. Był silniejszy i otworzył te drzwi, więc uciekłam na balkon (mieszkam na parterze, mam pokój z balkonem) i stamtąd przez barierkę na ziemię i pobiegłam do koleżanki. Wróciłam późno do domu, na szczęście już go nie było. Nie dość że dał mi prezent po kimś, to jeszcze robił szopki, może sąsiedzi coś widzieli. Dziś od rana pisze esy, ale nie odpisuję. Mam go dosyć, ciągle coś takiego robi!! Nie wiem co zrobić teraz??

Gość głupia jesteś
i to ty robisz szopki.

Gość gitarra
hahha, niezła szopką jest wyskakiwanie przez balkon z własnego mieszkaniaw ramach ucieczki przed złym chłopakiem :D przebiłas go!! :classic_cool:

Gość ggttyyyy
czy ty jesteś normalna? jak można robić coś takiego komuś z kim się jest? albo z nim pogadaj albo go zostaw żeby znalazł sobie kogoś normalnego i tyle.

Gość rdthdfdt
zaczyna robic sie ciekawie masz faje poczucie humoru pisz dalej !! co bylo dalej ??

Gość sabinaaaa
Jak to nienormalna? Chcielibyście zeby wam chłopak dawał prezent którego sam nie chciał, jak jakieś śmieci? A potem przychodził i robił przepychankę w drzwiach, mimo że nie chcialam z nim rozmawiać? Koleżanka powiedziałą że mam rację i żebym się nie odzywał do niego przez parę dni żeby zrozumiał.

Koleżanka powiedziałą że mam rację i żebym się nie odzywał do niego przez parę dni żeby zrozumiał." gwarantuje ci że on potrzebował 5 sekund by zrozumieć ... jaka jesteś tępa :) pomimo tego i tak uważam ze ten temat to prowokacja:D

Gość AUTORKO SPOKO
następnym razem go uderzysz i będziesz wtedy dorosła wy naprawdę jesteście chore psychicznie, jakieś niezrównoważone rozkapryszone gówaniry. ok, zachował się jak idiota z tymi czekoladkami, ale przecież nie tak się wyjaśnia sprawę. dzieci, normalnie dzieci się biorą za związki:D

Gość zgadzam sieę
nic dziwnego, że kafeteria pęka w szwach od takich szczeniaków, ktore się wypowiadają na temat miłości, związków, partnerstwa:D

Gość autorko ile masz lat
15? 20? bo chyba nie wiecej...

Gość ***karola***
ja bym sie z niego usmiała ze taki głupi.....

Gość mi tez dal prezent
na mikolaja, który dostal gdzies jako gadzet i nawet nie kryl sie z tym.bylo mi przykro, ale robilam dobra mine do lej gry. zachowalas sie bez klasy. nawet jesli to palant i robi tak czesto to mozna zlatwic to inaczej a nie odstawiac jaeselka

jakby Ci dał koszulkę, która mu się nie podobała, to mogłabyś się wkurzyć, ale czekoladki? Miał wyrzucić te które dostał i kupić Tobie nowe?:D no lol ? :D

Gość mi tez dal prezent
ile macie lat?

Gość sabinaaaa
12 i 13

Gość o boze......

Gość jacobsS
Pomyśl tak- oddał ci swoje bo może nie miał kasy na kupno.Chyba nic dramatycznego nie stało się .Ja na imieniny dostałam kosmetyki ,które świadomie zostawiłam na prezenty gwiazdkowe ,żeby zminimalizować wydatki,żal mi ale trudno.Są oryginalnie zapakowane.

Gość HaHa ZłotaCZCIONKA
"A ILE WY MACIE LAT ?""12 i 13"HA ha HA ha ha ha ha ha ha ha Rozmontował mnie ten topic Ha ha ha !:):-D:-D

Gość TU SIE NIE MA CO SMIAC
Wiekszosc doroslych dziewuch tak postepuje w okolicach nawet i 20, 20paru lat... chlopcy tez zreszta... to jest zanujace....