Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fafał

Dziewczyny pomocy

Polecane posty

Gość Fafał

Mam taki problem: Byłem z dziewczyną już 3 razy ostatni raz rok temu.. I pragnę znowu do niej wrócić...Tylko w tym jest problem iż ostatnim razem zraniłem ją co bardzo teraz żałuję;/ I bedę widział sie z nią na święta, z tego względu chcę zrobić jej świąteczny prezent własnoręcznie wykonany taki aby zrozumiała iż narawdę mi na niej zalezy i ją kocham z całego serca... Pomocy...

Gość ***karola***
a co takiego zrobiłes?czym ja zraniłeś?

Gość Fafał
Jezdziłem po imprezach bawiłem sie z innymi kolezankami(oczywiście nic wiecej) to było głównym powodem ze względu na to iż osoby które znały mnie i ją mówili jej ze ja sie bardzo ostro zabawiam z koleżankami co oczywiście było nie prawdą... i ona cały czas tak sądzi i niestety ale w zaden sposób nie da jej sie tego wytłumaczyć;( A mi naprawdę na niej zalezy i tylko ją kocham;( i nie wiem co mam zrobić...;/ A jak niedawno z nią rozmawiałem to z tego co zrozumiałem ona też by chciała wrócić tylko nie umie mi zaufać... Ze względu na ostatni raz w którym ja tak naprawdę nic nie zrobiłem.

Gość jak masz dziewczynę
to po co zabawiasz się z innymi.Jej na pewno było przykro

Gość Fafał
"Zabawiam" To chodziło o normalną zabawę na imprezie czyli tańczenie nic wiecej!

Gość jak masz dziewczynę
ja rozumiem że chodziło o tańczenie, ale jej robiłeś tym przykrość.Mogłeś z nią chodzić na zabawy a nie z koleżankami

Gość Fafał
Jest ode mnie młodsza i jej wtedy rodzice nawet nie chcieli puszczać tylko czasem jeśli jej pozwolili to oczywiście jezdziła ze mną... ale tu teraz nie o to chodzi pomożecie co mam teraz zrobić??

Gość ***karola***
oj nic dziwnego, ja tez bym nie wybaczyła nawet raz a co dopiero 4...

Gość jak masz dziewczynę
to porozmawiajcie szczerze i jakby co to pamiętaj na przyszłość jakie błędy popełniłeś.I nie rań jej więcej :)

Gość dziewczyna ze swinka morska
" ostatni raz w którym ja tak naprawdę nic nie zrobiłem." nic nie zrobiles??uwazzasz ze jezdzenie z kolezankami na imprezy to jest nic takiego??tez bym takiego kopnela w dupe