Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaaaaaaaaaaaaaaaaagdalena

Jakie sa wasze ulubione zele pod prysznic??

Polecane posty

Gość maaaaaaaaaaaaaaaaaagdalena

wiadomo ze uzywamy ich codziennie,lubie je zmieniac i miec kilka w zaleznosci od pory dnia i mojego nastroju,moje ulubione: -dove bialy,ten zwykly z charakterystycznym zapachem dove -zele THERME,rozany jest piekny i jablokowo-cytrusowy -senses z avonu,sa geste,ladnie pachna,pienia sie i maja przystepna cene -ostatnio kupilam kozie mleko ziaja ale poza ladnym zapachem nie zachwyca nie lubie za to zeli natura,zwlaszcza takiego z olejkiem truskawkowego nie polecam,palmolive tez srednio

Gość natasza aleksandrowna
dla mnie to bez roznicy. nie lubie tylko, kiedy sa zbyt rzadkie. lubie wlasciwie wzystkie ziaji, szczegolnie czekoladowy i kokosowy. :)

ziaja :D colowy, cukierkowy, pomarańczowy, kakaowy :D bardzo lubię też żele z avonu, za zapach :D dla mnie zapach najważniejszy :)

Gość only dava mmm
dava i tylko tego

Gość Kalarra
Palmolive Miód i mleko, Yves Rocher - Bambus,

Gość ghjkl
Palmolive-thermal spa

ulubionego nie mam, co rusz kupuje inny ale pamietam ze pod rzad kupowalam kiedys lirene z oliwka i nivea happy time a obecnie mam japanese spa luksji, ziaja sopot spa, ziaja kakaowe, ziaja zurawina i cos tam, no i nivea happy time - z tych najbardziej do gustu przypadl mi..sama nie wiem luksja jest dosyc fajna i ziaja kakaowa (w polaczeniu z balsamem zajebisty zapach)

ulubionego nie mam, co rusz kupuje inny ale pamietam ze pod rzad kupowalam kiedys lirene z oliwka i nivea happy time a obecnie mam japanese spa luksji, ziaja sopot spa, ziaja kakaowe, ziaja zurawina i cos tam, no i nivea happy time - z tych najbardziej do gustu przypadl mi..sama nie wiem luksja jest dosyc fajna i ziaja kakaowa (w polaczeniu z balsamem zajebisty zapach)

Gość włosyyyy
moje absolutnie ulubione to: nivea mleko i witaminy :) johnson&johnson z olejkiem migdałowym (z różową nakrętką) :) lubię tez palmolive migdałowy

Gość a nie macie wrazenia ze
te z ziaji wysuszaja?to takie mydlo w plynie?

generalnie wiekszosc zeli zawierajacych sls wysuszaja :P te z ziaji niewiele roznia sie od innych w podobnej cenie, zreszta nie zwazam az takiej uwagi na to tym bardziej jesli po kapieli sie balsamuje

Gość z tego co mi wiadomo
senses z avonu super są

Gość z tego co mi wiadomo
a i jeszcze ives roche mniam te kwiatkowe cudne super i tak nie wysuszają skóry no i wiadomofirmowe przy perfumach ja DG albo Lancome nina ricci

Gość palmolive jest super
miód i mleko AA Fa adidas farmona i vichy nawilżający taka zielona tubka super

Gość palmolive jest super
ja z palmoliva wszystkie lubie i szampony jeszcze arko jeszcze ponoć

Gość gryczka
Palmolive Aromatherapy fioletowy (lawenda i ylan ylang). Oriflame Kokos i Mleczko Ryżowe. Kiedyś był też taki Senses Avonu pomarańczowy czy mandarynkowy... Lubiłam go, ale chyba już go nie robią.

Gość Widać ma jakieś gejowskie
Palmolive Mleko i Miód.

Gość mojej kolezanki corka
zele AA

Nivea o zapachu cytrusow,i J&J ale nie pamietam zapachu. A ostatnio odkrylam w Rossmanie mydlo do kapieli z Ziaji o zapachu jagod,gruszek,czekolady,brzoskwin. Pieknie pachna i sa wydajne,i niedrogie - cos ok.5 zl

Gość palmolive thermal spa
wszystkie, i oliwkowy też ujdzie

Gość najbardziej lubię
mydło Dove, za żelami nie przepadam

Gość wszystkie które ładnie
pachną;)jetsem uzalezniona od pieknych zapchow zeli pod prysznic i wybierajac zele pod prysznic:P

Gość nie jest cudowna
fioletowy palmolive jest bardzo rzadki,ten czerwony tez,ja lubie geste zele takie jak dove,senses z avonu

Gość tylko polskie wersje zeli
Palmolive sa rzadkie.Kupilam kiedys je w Niemczech i byly o wiele gestsze niz te z PL:(To samo jest np. z proszkami do pranie lub kawą,te dosepne w nasyzm kraju sa duzo gorszej jakosci:Chyba zaczne jezdzic na zakupy do Niemiec:Pnp.tamtejszy Persil lub Jacobs jest o wiele lepszy;)

ja tez kupowalam zele w anglii,teraz tez mam mozliwosc,przywozi mi je koles,ktory jest w londynie co miesiac,i sa lepsze niz w polsce. I kosztuja 1 funta:)