Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polonka

mąż przeczytal moje smsy i sie poplakal

Polecane posty

Gość polonka

wczoraj sie poklóciliśmy i napisałam esa do znajomego z neta (o którym moj mąż wie, ale powiedzialam mu ze kontakt urwałam) a tak naprawde mocno ograniczyłam. Tamten mi odpisał i ja jeszcze jemu. Wypilam pare drinków poszłam spac, rano mąż wyjeżał i nagkle zaczął tak sie szybko pakować, obudziałm sie i wiedziałam ze chyba miał mój tel w ręku.. Potem przyszedł sie pożegnać a ja go przytuliłam na siłe to się popłakał...napisalam tamtemu ze moj wreszcie wyjezdza..chyba musiało to go bardzo zaboleć, nie wiem co robić...

Gość sadasda
oszalalas? :|

Gość no i kolejna glupia baba
" wczoraj sie poklóciliśmy i napisałam esa do znajomego z neta (o którym moj mąż wie, ale powiedzialam mu ze kontakt urwałam) a tak naprawde mocno ograniczyłam." TY ZAKLAMANA IDIOTKO! i to jest malzenstwo. baba sie poklocila i juz sobie szuka przyjaciela tchorzliwa dziecinada... zamiast odpoczac od klotni i wrocic do tematu i sie przeprosic i wtjasnic. spoko. nie wiesz co robic? DOROSNIJ! babom nie wolno ufac. to moze pochwal sie nam tutaj tymi smsami, co? bo tchorzysz i nie napiszesz????? rzygac sie chce na takie.

Gość suka jestes

Gość o boze jaka falszywa baba
a moze na NK jeszcze sobie nagie fotki wysylacie, o ktorych twoj KOCHAJACY i UFAJACY CI MAZ NIE WIE?

Gość konsultuj z innym lekarzem
czemu suka ? normalna sprawa ze sie ma przyjaciela i z nim smsuje lub gada nie nortmalne to to ze mezulek grzebie w nie swoim telefonie :O po co grzebał :P teraz ma za swoje :P

Gość polonka
e wy juz sami dopowiadacie reszte.. a czemu sie poklocilismy to nikt nie pyta, to powiem z jego winy!!!!Bo nie szanuje mnie jako kobiety, nie traktuje jak kobiety, widzimy sie tydzien w miesiacu i nawet nie uslyszalam 1!!! Komplementu, chociaz jednego!!!!! NIC ZERO, zero kwiatka, zero mikolajka, zero inicjatywy..

Gość naucz sie czytac ze zrozumenie
@konsultuj z innym lekarzem "czemu suka ? normalna sprawa ze sie ma przyjaciela i z nim smsuje lub gada nie nortmalne to to ze mezulek grzebie w nie swoim telefonie po co grzebał teraz ma za swoje " CZEMU SUKA? TY KRETYNIE/KRETYNKO. owszem, to normalne, ze sie ma przyjaciol, ale ONA OKLAMALA MEZA!!! powiedziala, ze URWALA KONTAKT, a tak naprawde MA TEN KONTAKT. nic zlego, ze sie ma znajomych, ale trzeba mowic, tak fdla samego mowienia, jej maz nie musi go tak dobrze znac przeciez, ale powinien chociaz WIEDZIEC, ze ma jakiegos zenka czy ryska. rozumiesz, tepa strzalo? teraz rozumiesz? ma za swoje, tak? spoko, bron tej zaklamanej baby. jak widac, ona prowokuje awantury w malzenstwie, skoro jej maz jej nie ufa i zaczyna ja sprawdzac. teraz to juz NA PEWNO beda sie sprawdzac. a ty sie naucz czytac.

Gość wszystkie baby sa takie same
" polonka e wy juz sami dopowiadacie reszte.. a czemu sie poklocilismy to nikt nie pyta, to powiem z jego winy!!!!Bo nie szanuje mnie jako kobiety , nie traktuje jak kobiety, widzimy sie tydzien w miesiacu i nawet nie uslyszalam 1!!! Komplementu, chociaz jednego!!!!! NIC ZERO, zero kwiatka, zero mikolajka, zero inicjatywy.." tak, dopowiadamy sobie reszte, bo ty jak kazda baba na kafeterii OD RAZU O TYM NIE POWIESZ, tylko pozniej wszystko tlumaczysz, jak juz na ciebie ktos najedzie. typowa glupia baba. tchorzy i sie wykreca. jasne, to JEGO WINA. pewnie. a ,moze sie pochwal jeszcze smsami, bo juz zaczynasz sie tlumaczyc i uciekac.

ona sie tlumaczy, bo doskonale wie, ze to jej wina kolegow owszem mozna miec, ale nie wypisywac im, ze "moj nareszcie wyjezdza", tym bardziej jak sie mowi mezowi, ze ograniczyla kontakt... nie zdziw sie, jak wyjedzie i nie wroci

heheh same jestescie tempe strzały jedziecie po dziewczynie zamiast ją wesprzeć .... jestescie beznadziejne zazdroscicie jej ze ma meza , głupie pindy bez chłopa :P tak jak wy nie macie to i niech ta szmate tez mąż rzuci a wy jeszcze po niej pojedziecie :P takie wasze myslenie :O głupie picze :P gdzie sie podziała solidarnosc kobieca???

Gość polonka
Napisałam tamtemu ze mi zle i smutno ze to chyba koniec mojego malzenstwa bo nie umiemy sie dogadac(mamy bardzo ciezki kryzys w zwiazku)-nie z mojej winy! I ze mysli o nim mnie jeszcze jakos trzymaja. Ze popisze z nim jutro bo on(czyli mo mąz) wreszcie wyjeżdza.. Teraz glupio mi ze tak napisałam ale byliśmy bardzo poklóceni i też usłyszałam przykre słowa od niego.. na kafe napisalam moze 2,3 watki to wszystko

"ie traktuje jak kobiety, widzimy sie tydzien w miesiacu i nawet nie uslyszalam 1!!! Komplementu, chociaz jednego!!!!! NIC ZERO, zero kwiatka, zero mikolajka, zero inicjatywy.."" a to to już jest w ogóle zabawne jak by gadał że jesteś piękna to by było "on leci na moją dupę a nie mój wspaniały charakter" jak nie gada "to on nie leci na moją dupę" strszneeeee chyba czyiś stosunek można zauważyć po zachowaniu a nie tylko opowaidaniu bzdur "jakaśty piękna" (zresztąjeżeli jesteśładna to i tak jest to stan normalny) czy innych mikołajów. Pewnie bardziej chciał zobaczyć żonę niż mysleć o czekoladzie i skończyło się na wejściu awantura :D

Gość suka jestes
haha prawda boli co ? :D 🖐️ suka - to jedyne odpowiednie slowo jakie mi przychodzi na mysl, soryy moze jeszcze inne okreslenie tempa

autorko co bys nei napisała i tak po tobie pojadą głupie zazdrosnice :P ciekawe dlaczego one nie maja mezów :P swiete krowy teraz pewnie kazda napisze ze ma meza i ze w ogole swietnie im sie układa bo sie szanuja i nie okłamuja :P :O kłamczuchy

solidarnosc kobieca?!?! w czym?!?! w oszukiwaniu meza?!?!? ja mam swojego w domu, nie pastwie sie nad autorka z zazdrosci, tylko ja pisze sms, ze "narszcie wraca" a nie ze wyjezdza taka jest roznica

Gość baba babie babaaaa
"Napisałam tamtemu ze mi zle i smutno ze to chyba koniec mojego malzenstwa bo nie umiemy sie dogadac(mamy bardzo ciezki kryzys w zwiazku)-nie z mojej winy!" no pewnie, ze nie z twojej. bo wina zawsze lezy po jednej (MEZA/FACETA) stronie,. brawo! a nim za niego wyszlas, to oczywiscie "przed slubem taki nie byl":D "Ze popisze z nim jutro bo on(czyli mo mąz) wreszcie wyjeżdza.." OCH, WRESZCIE wyjezdza, jak to dobrze! faktycznie, umiesz podbudowac mezczyzne. brawo. masz racje, rozwiedz sie z nim, a o niech sobie poszuka innej, doroslej kobiety, a nie baby. i dalej stoimy na tym, ze go oklamalas. normalka.

a skad wraca?! od kochanki pewnie bo z taką suką to życie bez kochanki nie do zniesienia :P

Gość polonka
wiem ze zle zrobilam ale suka nie jestem, nic nie wiecie, NIC. Narazie koncze ten Topik, aha i nie uciekam tylko poprostu moja sytuacja jest zbyt skomplikowana zeby takie tumany jak wy ja zrozumieli!

Gość suka jestes
mam wrazenie ze autorka jest chora psychicznie - na dodatek odpisuje sobie sama :o

Gość ty lepiej idz stad juz sobie
" konsultuj z innym lekarzem autorko co bys nei napisała i tak po tobie pojadą głupie zazdrosnice ciekawe dlaczego one nie maja mezów swiete krowy teraz pewnie kazda napisze ze ma meza i ze w ogole swietnie im sie układa bo sie szanuja i nie okłamuja kłamczuchy " mowimy tu o jednym przypadku, a widac, ze jestes kolejna dziewczynka, ktora tylko pileczke odbija i sie zaraz przerzuca na inne osoby. hahaha, odwracanie kota ogonem, typowe dla dziewczynek. nudzisz i nie rozumiesz problemu. widzisz tylko efekt, a nie przyczyne,d latego dzisiaj baby nie potrafia sie dogadaywac. tylko szczekaja.

Gość polonka
konsultuj z innym lekarzem- heh niezle mnie bronisz tylko nie wiem po co, ja wiem ze zle zrobilam. Dzieki za wszelkie opinie wszystkim

ja tem mam takie wrazenie i to jeszcze po paroma nikami :-o

spadaj maszkaro :P

Gość no i dobrze idz jak chcesz
" polonka wiem ze zle zrobilam ale suka nie jestem, nic nie wiecie, NIC." to moze nam OPOWIEDZ tchorzu? chcesz pocieszenia, a teraz uciekasz, bo sie robi dla ciebie niewygodnie? to spadaj.

lubie stawac w obronie winnych i niewinnych podnosząc tym samym cisnienie głupim pindom udajacym swiete krowy :P

Gość byla sobie jedna babaaaaaa
"nie uciekam tylko poprostu moja sytuacja jest zbyt skomplikowana zeby takie tumany jak wy ja zrozumieli!" to po co wlazisz na to forum? skoro tu same tumany? ale przynajmniej nie klamiemy:D

Ukamienujmy autorke !!!!!!!! zasłuzyła :P :classic_cool: ale jestescie załosne :P

Gość nie ukamienowac nie trzeba
ale tlumaczyc co robi nie tak.