Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazulka 12

wstydzę się powiedzieć mężowi o tym na co mam ochotę.

Polecane posty

Gość zazulka 12

Mam kochającego męża nasze życie seksualne nie jest udane bo nie potrafie nic z siebie dać , ale w duchu marzę o ostrym seksie . Jak to rozwiązać?

Gość no to masz problem jakis
co to za malzenstwo, w ktorym ona i on nie potrafia powiedziec, co lubia w lozku.... szkoda gadac.... a przed slibem bylo lepiej? to po co za niego wychodzilas?

Gość zazulka 12
Przed ślubem tez tak było i mój mąż nie ma z tym większego problemu, to ja chciała bym spróbować czegoś nowego ale boje się co o mnie pomyśli . ladaco dzięki za zaproszenie , a co ciekawego chciał byś mi powiedzieć?

Gość zazulka 12
Nigdy nie byłam demonem seksu ,chociaz duzo ludzi oceniało mnie po wyglądzie i w sumie mój mąż myślał(jak wiele innych osób) , że dostaje panienikę, która wiele potrafi w łóżku, kiedy okazało sie ,że dostał dziewice to nawet sie ucieszył, że te wszystkie plotki to nie prawda, i dla tego teraz nie wiem jak to rozkręcić, aby dac troche przyjemności sobie i jemu. To gdzie Cię szukać ladaco ?

Gość moze mu napisz
ja to co się wstydziłam mojemu powiedziec to mu pisałam smsem jak był w pracy tak żeby sobie mógł pomysleć i dopiero po jakimś czasie mi przyszło to że mu powiem, chociaż tez nie wszystko albo sama czynie cos w kierunki. Kiedyś tez nie byłam demonem seksu ale teraz. A jeśli to ci pomoże to ja jak mam jakieś wyuzdane pomysły to mówię o nich w czasie dni płodnych i na początku zwalałam wszystko na hormony :D

Gość koleżanka.....
a skąd wiesz czy on nie chce zmian? możliwe, że też boi się o tym mówić, nie znam faceta, którego by zniechęciło to, że wstydliwa żona zmienia się w demona sexu, będzie wniebowzięty

Gość zazulka12
też prubowałam z tymi płodnymi dniami , ale stwierdził ,że za mocno mi odbija . Jak juz zdecydował się coś wprowadzcić do naszego łóża to ja panikowałam . trochę to chore niby chce a jednak się boję .

zazulka 12 - jesteś na dobrej drodze, żeby rozpierdolić swoje małżeństwo. Dalej nic nie rób, niczego nie próbuj, a osiągniesz "sukces" szybciej niż Ci się wydaje. :P P.S. Czy zawsze dziewica musi znaczyć dziewczyna totalnie zakompleksiona, bojąca się seksu i eksperymentów? :(

Gość wiecie co zanujace jestescie
jak mozna w ogole najpierw wysylac SMS NA PROBE? do cholery, jestescie MALZENSTWEM i nie umiecie swobodnie rozmawiac o seksie prosto w oczy????? co za czasy nastaly....

Gość dobrze facetowi was poczytac
zazulka 12 "gryczka . dzięki za radę ale czy 30 letniej kobiecie wypada dopiero zaczynać w łóżku takie rzeczy przecież niektóre smarkule juz dawno mają to za sobą ?!" A ty masz jakis problem ze soba? czego sie boisz? wieku? boze kochany.....

Właśnie kobieta w tym wieku zaczyna w łóżku szalec, wiec nie wie czemu ty sie zastanawiasz, to jest najlepsza pora na to wlasnie teraz.

zapomnij o wstydzi i mów czego chcesz- on sam się nie domyśli- nie jest złotą wróżką, musisz podpowiedziec

Gość zazulka 12
tak naprawde obojgu nam jest ciężko . wiem jakie on ma marzenia i przyznam , że chciała bym spróbowac , ale strasznie sie wstydzę siebie np tak na pieska , dlaczego mam wygladac jak taka prawdziwa suka na czworaka i z wyp... tyłkiem , ale z drugiej strony mogło by byc fajnie . Nigdy nie byłam demonem seksu chociaz dostałam za młodu łatke dziwki , ale to za wygląd i fakt , że zmieniałam czesto facetów (to juz niby dowód , że z każdym spałam), a nikt nie wiedział, że żucali mnie bo nie chciałam iść z nimi do łóżka .Ale łatwo osądzic kogoś po wyglądzie , bo w miare aktrakcyjna babka w otoczeniu facetów to juz dziwka, dla zazrosnych kobitek i tych , którzy nie mogą jaj mieć

ale strasznie sie wstydzę siebie np tak na pieska , dlaczego mam wygladac jak taka prawdziwa suka na czworaka i z wyp... tyłkiem " :D:D:D inaczej tego nie zrobisz ;)

Gość gryczka
Czy wypada? Dziewczyno, większość kobiet dochodzi do szczuty swoich potrzeb i zaczyna czerpać prawdziwą przyjemność z seksu właśnie koło trzydziestki! Wiem, że jeśli do tej pory byłaś cicha, spokojna, nieśmiała, zmiana może wydawać się trudna. Ale będziesz żałować, jeśli tego nie zrobisz. A pozycja "na pieska"... faceci za nią szlaję:-D Co w niej złego?

Gość gryczka
* do szczytu oczywiście miało być:-p

Gość gryczka
*faceci za nią szaleją. Chyba jeszcze się nie obudziłam:-p

raz kozie śmierc:) odważ się bo inaczej będziesz miała kiepski seks do końca życia:P

antonoi, dobrze wiemy o co chodzi, a do autorki - jezeli pozycja od tylu jest dla ciebie problemem i wstydzisz sie nawet o tym powiedziec mezowi, to wspolczuje :O

wstydzę się powiedzieć mężowi o tym na co mam ochotę" a pytasz się w łóżku czy możesz mu wziac do buzi ;) ?

Gość wy tak poważnie
Nie rozumiem właściwie w czym problem. To do tej pory kochaliście się tylko po Bożemu ?? Hmm...no cóż, różnie bywa, mam koleżankę, która uważa, że robienie loda to uwłaczajace dla kobiety, upokarzajace, wiec pewnie o pozycji na pieska tez tak mysli. A dla mnie to jedna z ulubionych pozycji.

.no cóż, różnie bywa, mam koleżankę, która uważa, że robienie loda to uwłaczajace dla kobiety, upokarzajace, wiec pewnie o pozycji na pieska tez tak mysli." często jest tak że to totalna odwrotność ... Takie ciche , co to loda nie zrobią , sex niby tylko po bożemu i w ciemnym pokoju , zazwyczaj okazują sie demonami sexu ;) Trzeba im tylko pokazać małe co nie co ;) A jak sie juz nauczą to możemy zapomnieć o piątkowo sobotnich wyjściach z kumplami ;)

Kiedys mialam faceta ktory kazdy przejaw mojej inicjatywy traktowal jako znak do tego ze nie bede miała problemu zeby zrobic to z innymi facetami. Po to Jemu mówiłam o tym czego oczekuje zeby nie szukac przygód gdzie indziej. w końcu i tak sie rozstalismy bo ja sie znudziłam. Pozniej faktycznie miałam lekkie opory zeby kolejnemu facetowi powiedziec czego chce w lóżku. Ale samsie otworzyl przede mna na tyle ze nabrałam odwagi i mu powiedziałam co chce co lubie i czego chce spróbowac. I od tej pory mam wszystko. Sam mi powiedzial ze jesli mu nie powiem co lubie to On nie koniecznie sie tego domysli. Skoro jestescie dorośli to wystarczy szczerze porozmawiac bo pewnie i Twoj mąz ma jakies pragnienia o których Ty nie wiesz.

Skoro jestescie dorośli to wystarczy szczerze porozmawiac bo pewnie i Twoj mąz ma jakies pragnienia o których Ty nie wiesz." to nie jest zły sposób :) Ale jeszcze lepszym sposobem bedzie działanie bez rozmowy ... Czyli totalny spontan przy nastepnej wizycie w sypialni ;) Zacznij robić to na co masz ochotę :D nie wydaję mi się by twój facet stawiał opór ... Oczywistą oczywistością :P jest to że ty musisz wyzbyć wstyu i przełamac swoje opory , bez tego ani rusz