Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suzi1212

dlaczego nie mam dziecka?

Polecane posty

Gość suzi1212

staram sie o malenstwo juz 9 lat i chyba trace nadzieje pomozcie mi bo zwariuje......

Gość suzi1212
lekarze sami nie wiedza.u mnie i meza wszystko jest ok ale ciazy nie ma nie wiem co robic

Gość do suzi1212
znam przypadek, gdzie 25-letnia kobieta miała podobny problem, a przyczyną było utrzymanie linii, czyli odchudzanie & nieprawidłowe odżywianie. Owa kobieta 2 lata jeździła do kliniki w Warszawie, i brała jakieś hormony. Dopiero teściowa wpadła na pomysł, by przetrzeć szlaki nerwowe u bioenergoterapeuty, no i pomogło, zaszła w upragnioną ciążę. Podobnie było z jej koleżanką. Proponuję: 1.prawidłowe odżywianie 2.wysiłek rekreacyjny na poziomie potu 3. higiena somatyczno-psychiczna 4.pozytywne nastawienie psychiczne. 5. przetarcie szlaków nerwowych u bioenergoterapeuty 6.oczyszczenie organizmu z toksyn terapią Gersona Oto masz linki, by rozszerzyć tematy: http://video.google.com/videoplay?docid=6169 050139483021263 www.vademecum.zdrowia.prv.pl Gdybyś potrzebowała adresu kliniki i nazwiska lekarki, to napisz, adres na www