Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikaaaaaaa

co sądzicie o pieluchach dada z biedronki??

Polecane posty

Gość monikaaaaaaa

j.w.

Gość elis 79
ja ich uzywam i jestem zadowolona.

Gość uhsifosjdds
skandaliczne. mój mąż mi je przyniósł ale jak ich dotknełam to od razu odstawiłam. strasznie twarde.

Gość monikaaaaaaa
no wlasnie tez tak mi sie wydaje ale chyba tylko rozmiar od 3-6 bo znajoma miala juz takie o rozmiar wieksze i byly mieciutkie

my mamy te wieksze rozmiary, małych nie sprawdzalam, bo wczesniej uzywalismy huggies. Te co my mamy sa super... ale to dla kazdego dziecka inaczej, moga uczulac wiadomo jak kazde, u nas uczulały pampersy, bylam zdziwiona

Gość monikaaaaaaa
ja wlasnie tez uzywam huggies-ow ale tesciowa kupila mi paczke tych najmniejszych dadow no i bylam niezbyt zadowolona, ale jak zobaczylam te wieksze to mysle ze bede je kupowac..

mozliwe ze te mniejsze sa jakies inne. Wieksze jak najbardziej spoko. Chlonne itd

Gość grand prixx
U nas też się sprawdziły. Te najmniejsze nie wiem, bo wtedy używaliśmy innych, ale raz na próbę kupiłam dada i zostaliśmy przy nich do końca.

Gość buhahaaaaaaaaaaaaaa
Są beznadziejne, szybko mokre, twarde, nieprzyjemne (większe rozmiary, małych nie znam), ale jak nie mam kasy na pampersy to w sytuacji kryzysowej czasem zdarza mi się kupić.

Gość uhsifosjdds
tak te od 3 do 6 są twarde na początek. pampersy to przy nich jedwab

fajne sa czasami dodatki do Dada. raz byly np puzzle drewniane, dzieci byly w niebowziete za taki gratis :) drobna rzecz a cieszy, raz byly fajne kolorowanki z naklejkami, takze moim zdaniem pomyslane

dada szybko twarde? niemozliwe, szybko twarde to sa te wszelkie ceratkowe, tej taniochy bym nie kupila, ale jak uzywalismy huggies bylismy mega zadowoleni, te dada jestem w stanie okreslic na bardzo podobne do huggies, wiec po co przeplacac :)

Gość monikaaaaaaa
moja mala ma dopiero 2 miesiace wiec predzej nie zwracalam uwagi na dodatki jakie dodawaja do pieluszek ale jesli faktycznie sa fajne to niezle:)

Gość buhahaaaaaaaaaaaaaa
ja znam tylko pampersy, dada i raz miałam z rossmana i moim zdaniem dada wypadły najgorzej są twarde, te zielone, nie wiem jaki to przedział wagowy, ale syn na 12 kg i je kupuję czasem.

Gość monikaaaaaaa
a ja wlasnie z pampersow nie bylam specjalnie zadowolona huggies-y sto razy lepsze

my kupujemy niebieskie, zielone niby wagowo by sie zgadzaly ale jakos sa za ciasne

moja kuzynka od roku uzywa dada i bardzo sobie chwali, ja nie probowalam, bo jak maly dostal uczulenia od Pampersa, to juz nie chcialam ryzykowac, wiec stosuje Huggies

moja ciocia uzywa tych dada od kad urodzila córeczke, przy pierwszej corce tez ich uzywala i bardzo sobie chwali. Chociaz rozmawialam z kuzynka i potwierdza ze te pieluszki dla malych dzieciatek sa strasznie twarde.Wie to chyba zalezy od rozmiaru

ja je stosuję praktycznie od początku i jestem zadowolona...od pampersów synek dostal uczulenia a te dada były strzałem w dziesiątkę...polecam

ja je stosuję praktycznie od początku i jestem zadowolona...od pampersów synek dostal uczulenia a te dada były strzałem w dziesiątkę...polecam

Gość witamwieczorem
większość z Was stosuje pieluszki dada ze względu na oszczędność ale do końca to oszczędnością nie jest.Pampersy można kupić w promocjach już za 40 zł(taniej nie widziałam) a dada kosztują 30 zł. Akurat używam teraz pampersy 4 i ich jest 70 sztuk a tych biedronkowych w tym samym rozmiarze 52 lub 54(nie pamiętam)

Gość No dobra a co powiecie o
tych z Lidla, Tesco i Carrefoura?

Gość wfefe
Znajomi mi polecili DADA, teraz kupilam dla miesięcznej córci i jestem bardzo zadowolona. (Wcześniej wypróbowałam Huggies, Bella i Pampers i wg mnie Dada są co najmniej o wiele lepsze od Bella, jeśli nie od pozostałych też.)

Gość bellusia
ja raz kupiłam, bo skończyły mi się BElla, ale one strasznie śmierdzą!

Gość wrzesniowa mamuska
ja przez pierwszy miesiac kupowalam w rossmanie babydream. bylam z nich zadowolona pozniej przeszlam na dada fakt te najmniejsze sa twarde dlatego zawsze je troszku gniotlam i mietosilam teraz kupuje rozmiar wieksze i sa juz mieciutkie. ostatnio nie bylam w biedronce to wzielam huggies sa identyczne jak dada. za paczke huggies 54szt zaplacilam 5zl wiecej niz z za dade 64szt pampersy to juz powyzej 45zl byly. kiedys dostalam kilka pampersow do przetestowania od ginekolog to bylam zawiedziona cieniutkie jak papier i malo chlonne zaraz malej musialam zmienic bo zrobila sie jej klucha. jedyna zaleta to prze mieciutkie dopasowuja sie idealnie do kupy dziecka

Gość eannabella
'dopasowuja sie idealnie do kupy dziecka" o kurwa....

Gość wrzesniowa mamuska
mialo byc pupy hehe sory :P

ostatnio wypróbowałam pieluszki Gaga z Tesco i jestem bardzo zadowolona! są bardzo kolorowe, i miękkie i lepsze nawet niż z Biedronki, nie mają folii, są przewiewne i u mnie kosztują 28zł za 56szt "czwórek" polecam