Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ula z ula

mam taki pomysl na siebie

Polecane posty

Gość ula z ula

w czerwcu skonczylam studia znam 3 jezyki obce z czego 2 biegle moj chlopak mieszka za granica mam teraz 2 prace ale nienajlepiej platne ... moj pomysl na siebie to: wyjazd za granice, do francji, wloch, hiszpanii, portugalii... gdzies w cieple strony. poznanie nowych ludzi, klimatow..korzystanie z zycia na wieksza skale. czuje ze trace najpieknieszy czas na siedzenie w domu.. (mam 24 lata)

Gość facet całkiem całkiem
północna szwecja lub finlandia

Gość no i kogo to obchodzi

jak chcesz sie bawic, to sie baw. wszystkie te kraje sa ok :) ja obecnie mieszkam we Wloszech.. tez chcialam sobie poszalec po studiach, ale po ok. pol roku takiego "balu" mi sie odechcialo :) no ale to nie jest powiedziane, ze odechce sie i tobie :) ciesze sie, ze sobie uzylam zycia przez ten czas, przez te kilka miesiecy, dzieki temu teraz doceniam bardziej stabilizacje i dom, w ktorym mieszkam. pozdrawiam i powodzenia w realizacji marzen.

kraje skandynawskie sa oki:)mam rodzine w Szwecji:)Duzo bywalam tam za dziecka.Praktycznie pomieszkiwalam:) Jedyny minus to zimno:(

Gość ula z ula
szwecja i finlandia nie , dziekuje :) ze wzgledu na dlugosc dnia w zimie.. mieszkalam jakis czas w danii.. brr czekam tylko na koniec umowy io prace. konczy sie maj-czerwiec. pakuje walizki, organizuje sobie prace, najpeirw jako wolontariusz z programu "mlodziez w dzialaniu" a potem to juz jakos poleci :) mam doswiadczenie w pracy w organizacjach rzadowych w rzymie, moze byc pomocne :)

Gość Nazywasz to pomysłem na siebie
???

Gość gosiakkk
ula z ula mozesz cos wiecej napisac o wolontariacie z mlodziez w dzialaniu interesujacu temat niedlugo koncze studia w uk i wlasnie chcialabym gdzies znowu wyjechac by zdobyc doswiadczenie jakbys miala czas napisz na mejla baglady1986@yahoo.co.uk pzdr!