Toya 28 Napisano 10 godzin temu (edytowany) Tylko 109 zł https://zapodaj.net/plik-GiB0hp4x4W i już pobrane. Edytowano 10 godzin temu przez Toya 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 28 Napisano 10 godzin temu Dzięki Ela kiedyś oddam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 59 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Toya napisał: Dzięki Ela kiedyś oddam To tak jak ja sis 3500 za pogrzeb 50% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 28 Napisano 9 godzin temu 5 minut pograłem i mi się nie chcę. Za stary już jestem. Wyłączyłem. Wolę sobie poleżeć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 59 Napisano 9 godzin temu 20 minut temu, Toya napisał: 0 20 minut temu, Toya napisał: zł https://gamepciso.com/mouse-pi-for-hire-download-free/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 28 Napisano 9 godzin temu Albo wsadzić sobie łapę w gacie i trochę porozmyslac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 59 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Toya napisał: 5 minut pograłem i mi się nie chcę. Za stary już jestem. Wyłączyłem. Wolę sobie poleżeć. Musisz się zaopatrzyć w jakiś surface asus rtx z padem doczepianym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 28 Napisano 9 godzin temu W związku chyba uciekałem w gierki, albo po pijaku lepiej się grało, a na trzeźwo nie sprawia mi to przyjemność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 28 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Nie wiem o co chodzi. Pöyebane to wszystko. A po co mi takie göwno. Edytowano 9 godzin temu przez Toya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 59 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Toya napisał: Nie wiem o co chodzi. Pöyebane to wszystko. A po co mi takie göwno. Można grać wtedy w łóżku albo sobie pociagnij kabel z pc do tv nad wyrem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 28 Napisano 9 godzin temu Chyba wolałbym się poprzytulac, albo żeby mi laska poskakala, albo żeby weszła pod biurko, to może by się lepiej grało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 579 Napisano 9 godzin temu Kciuk w górę za wspieranie polskich devsów... Gierka bardzo spoko. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 28 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, VenusHorizon4 napisał: Można grać wtedy w łóżku albo sobie pociagnij kabel z pc do tv nad wyrem Może od razu na kiblu. MI nigdy nie przeszkadzało granie przy biurku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 28 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, +RC+ napisał: Kciuk w górę za wspieranie polskich devsów... Gierka bardzo spoko. Jak zobaczyłem, że to ma 8 gb to myślałem, że jakiś obrazek pobrałem xd Edytowano 9 godzin temu przez Toya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 59 Napisano 9 godzin temu 25 minut temu, Toya napisał: Może od razu na kiblu. MI nigdy nie przeszkadzało granie przy biurku. Mnie musi gra bardzo wciągnąć żeby mi się chciało przy biurku odkąd mam ultra pc to tylko dead island 2 dałem radę do końca ograć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kustosz dla meneli 0 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, Oskarek napisał: Leżak pewnie w nachy narobił bo na taki komp go nie stać To tak jak Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 28 Napisano 8 godzin temu 16 minut temu, VenusHorizon4 napisał: Mnie musi gra bardzo wciągnąć żeby mi się chciało przy biurku odkąd mam ultra pc to tylko dead island 2 dałem radę do końca ograć Masz ultra PC? No musi wciągnąć. Na yt widziałem dl beast i się podjaralem, ale pograłem chwilę i na razie tak średnio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 28 Napisano 8 godzin temu Mogę wam chłopaki sprzedać po znajomości, bo ja już nie będę grał. Ale mi się szampana chcę ło matko. Całego bym wypił na dwa razy. W sobotę muszę kupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 59 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Toya napisał: Masz ultra PC? No musi wciągnąć. Na yt widziałem dl beast i się podjaralem, ale pograłem chwilę i na razie tak średnio. No taki ultra dla mnie 61" z trzech 23" fullhd poziomo 5760x1080p a dead island 2 chodził w okolicach ~30fps na ultra karta graficzna to 3050rtx + 16gb ram ddr4 itd 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 922 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Toya napisał: Mogę wam chłopaki sprzedać po znajomości, bo ja już nie będę grał. Ale mi się szampana chcę ło matko. Całego bym wypił na dwa razy. W sobotę muszę kupić Na szampana nie mam. No chyba że mi pomożesz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 28 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Na szampana nie mam. No chyba że mi pomożesz... Tobie zawszę. Mi dorato wystarczy, albo jakiś ruski za 5 zł. Nie, no nie wytrzymam do soboty tak mi chodzi po głowie. Jutro kupuję i będę się delektował jak sułtan macharadża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 59 Napisano 8 godzin temu 13 minut temu, Kustosz dla meneli napisał: To tak jak Ciebie Ja mam dobry pcet u mnie by chodziło 5760x1080p30 spokojnie na ultra H 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 922 Napisano 8 godzin temu 14 minut temu, Toya napisał: Tobie zawszę. Mi dorato wystarczy, albo jakiś ruski za 5 zł. Nie, no nie wytrzymam do soboty tak mi chodzi po głowie. Jutro kupuję i będę się delektował jak sułtan macharadża. I to rozumiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 28 Napisano 8 godzin temu Jeszcze chodzi za mną jakiś kebab bez surówki, turkisz pizza, albo syf z maka. Może jutro podjadę po mak rojala pikantnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 28 Napisano 8 godzin temu Chyba jestem jakiś niedopity, niedojedzony, niedorûchany i dlatego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brine 33 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Toya napisał: Jeszcze chodzi za mną jakiś kebab bez surówki, turkisz pizza, albo syf z maka. Może jutro podjadę po mak rojala pikantnego. Co to jest turkish pizza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 28 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Brine napisał: Co to jest turkish pizza? Coś jak rolo, tylko ten placek jest o wiele lepszy i jest posmarowany takim jakby sosem z przyprawami. Nie jadłaś tureckiej pizzy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 28 Napisano 7 godzin temu Widziałem w internetach ludzie pisali, że bób już widzieli w sklepach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 26 Napisano 7 godzin temu To w Polsce ma guwno wspólnego ogolnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 26 Napisano 7 godzin temu Kebab jem samo mienso z sos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach