Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anit*a

zerwał ze mną kontakt

Polecane posty

Gość anit*a

kilka miesięcy temu zagadał do mnie facet na gg, znajomość rozwinęła na etap długich wielogodzinnych rozmow telefonicznych. Któregoś dnia obudził mnie rano telefonem jak każdego dnia, rozmawialiśmy o zwyklych codziennych rzeczach. Pożegnał się, zapowiadając wieczorną rozmowę. niestety nie zadzwonił, ani tego wieczora, ani następnego, następnego, następnego... na gg ani smsy nie odpowiadał, więc po kilku dniach zadzwoniłam. Rozmawiał ze mną jakby nic się nie stalo, jednak nie miał mi nic do powiedzenia na swoje usprawiedliwienie ani wytłumaczenie. Ale obiecał ze się poprawi... niestety nie odezwal się do tej pory. Minął już miesiac, a ja nadal mam nadzieję ze się odezwie... Co robić? zapomnieć?

Zapomnij o nim. Chciałabyś być w związku z kimś ktoś nie potrafi normalnie zakończyć znajomości?

Gość Misia to ja mogę
zapomnieć,

Gość anit*a
a tak zapewniał, że nie jest taki jak inni faceci. zebym dała mu szansę,... Bardzo się zbliżyliśmy, a tu taki cios;/

Gość tootena
skończony dupek!

Gość czarna wdowa111 to znowu ja
moja droga jak nie odzezwał się przez miesiąc to daj sobie już spokój tez długo sie łudziłam i nic

Pewnie mu coś powiedziałaś i tym go zraziłaś, zniesmaczyłaś lub wystraszyłaś. On nie chce tego wywlekać i mówić Ci, że to jest powód jego zniknięcia, więc zamilkł tak po prostu. Daj mu święty spokój i zajmij się sobą.