Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkrótce zadająca

O jakiej porze dnia najlepiej zdawać egzamin na prawo jazdy?

Polecane posty

Gość wkrótce zadająca

Witam :) Niedługo będę zdawała egzamin na prawo jazdy i słyszałam różne teorie na temat tego o jakiej porze dnia najlepiej zdawać egzamin. Mój instruktor twierdzi, że koniecznie rano. A jak Wy sądzicie, czy faktycznie ma to jakieś znaczenie?

Gość kmdssdkkdskds
ok 9-10,najmniejszy ruch:) najgorzej 14-16

Dobrze mówi Twój instruktor :) rano jesteś bardziej wypoczęta, bystrzejsza no i masz dużo mniej czasu na rozmyślanie, stresowanie się itp

Gość cafe z kafe
ja zdawalam o 7 czy 8, nie pamietam. zero ruchu :D

Gość Wątor
a po co ci to ? chcesz być taksówkarzem ??

Gość bridget j.
mysle ze albo zaraz po porannych korkach, albo po poludniuw najwieksze korki... ja zdawalam kolo15, zdalam za pierwszym razem, duzo stania na swiatłach, malo jazdy samej w sobie... ale rano puste miasto, wiec moze lepiej... powodzenia

Gość wkrótce zadająca
Mój instruktor mówi też, że egzaminatorzy pracujący rano są fajniejsi niż ci co egzaminują popołudniu...

fajniejsi?? Jak fajniejsi? i skąd on to wie, przeciez egzaminatorów jest wielu i napewno pracuja w roznych godzinach. Ja podchodziłam do egz 4 razy i 3 pierwsze razy zawsze chcialam wczesniej rano zdawac bo mniejszy ruch itd. za 4 zdanym razem egz mialam w poludnie ale moja kolej przeciagnela sie do poznych godzin popołudniowych i zdawałam jako jedna z ostatnich osób w danym dniu... wiem ze zrobilam kilka drobnych błędów za ktore kazdy mogłby mnie ulać jeśli by się uparł ale wtedy zdałam :) tak samo miala moja kumpela!!! w godz popoludniowych egzaminatorzy mysla juz o obiedzie i skonczeniu pracy :) wiec chca sie nas jak najszybciej pozbyć

Gość wkrótce zadająca
Może i tak :) Ja osobiście wolałabym zdawać popołudniu, bo jestem typem "sowy" i rano jestem trochę rozespana, ale właśnie wszyscy mówią, że lepiej rano.

Gość Bella Cullen
kiedy mają wyłączone kamery:D

Gość koo.la
jazawalam wieczorem, godzina 20 puste ulice zdalam za pierwszym razem

Gość maaaaaaaaaaaaaammammmmmmmmmmmm
najlepiej zapisac się na 20. Ja tak zrobiłam, na miasto wyjechałam o 21, pusto było, mniejsze ryzyko popełnienia błędu na skrzyżowaniu,zresztą na jazdach tez zwykle jeździłam o tych porach, więc byłam przyzwyczajona do takich warunków,niektórzy się dziwili,że chcę po ciemku, ale dla mnie super

Gość za zdawalam o 8 rano i
prawie nie bylo ruchu - zdalam :D

Gość kardi na pomarańczowo
ja zdawałam o 11 i było luźno ale to kilka lat temu :) Najlepiej ponoć o 6 rano ale pod warunkiem, ze się za chwilę wyjedzie ( a gwarancji jak wiadomo takiej się nie ma). Koleżanka była zapisana na 6 a wyjechała po 7 i trafiła na największe korki. Ponoć fajnie się jeździ też wieczorem bo już wszyscy po pracy dojechali do domu... ja bym jednak obstawiała godz. 10-14

Gość dfgdfgdg
Ja zdawałam koło 18- była to zima i bylo juz ciemno:) i zdalam :P (to byl trzeci raz) kolezanka również zdawała jak bylo juz ciemno i zdala druga kolezanka rowniez..;] wieczorem jest maly ruch i naprawde spokojnie sie jezdzi. ja czekalam na swoja kolejke 3 h! ale w ciagu tych 3 godzin tak sie wynudzilam, nerwy juz przeszly i spokojjnie sobie jezdzilam;d

Gość wkrótce zadająca
A jak się jeździ po ciemku po placu? Nie przeszkadza to, że mało widać?

Gość Meliissssaaa
tam zawsze zdawałam o 9,10, 11 :D Mały ruch był. I tak nie zdałam :D

Gość tak tak przekonuj
kiedyś instruktor mi opowiadał, ze zdawanie wieczorem ma swoje plusy i minusy. Plusy bo mały ruch i mniejsza szansa na wymuszenie pierwszeństwa ale znowu minus bo parkingi są pełne samochodów i egzaminatorzy szukają wolnego miejsca byleby tylko ono było. Trudniej jest wtedy wpasować się w małą lukę i czasami trzeba więcej się nakręcić niż 1 korekta. Ja zdawałam w południe - mały ruch i puste parkingi :)

Gość a ja zdalam
o 7.40 maly ruch wiecej jazdy niz stania.jedz powoli i olej to nerwy nic nie dadza.zdalam za 2 razem za 1 za bardzo sie staralam byl duzy ruch godz.10.30.

Gość Meliissssaaa
Qrcze a u mnie egzaminy w okresie zimowym są tylko do 15