inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 14, 2009 Szejku...... przestan pisac na pomarańczowo i napisz w końcu pod własnym nickiem:D pustaczku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xmanrevenge 0 Napisano Grudzień 14, 2009 sukinsyn.... ty dałeś komuś w morde? :D Bez jaj. przecież masz mentalność przedszkolaka. Pucujesz do cenzorki wszystkich jak leci. Skarżypyta z ciebie straszna...żeby nie uzyć mocniejszego słowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Xmanrevenge to on kabluje na Napisano Grudzień 14, 2009 redakcji ?????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szejku 0 Napisano Grudzień 14, 2009 Mozesz poprosic moderacje o to aby potwierdzila ze to nie ja pisze pod pomarancza. Po ip szybko sie dowiedza. Nie mam potrzeby dojebywania Ci z pomaranczowego nicku, to co o tobie mysle to mowie CI tutaj, prosto w twarz..tj ekran. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 14, 2009 Xmanrevenge -------- Zdziwiłabyś się zazwyczaj bronie się rekami i nogami.............. :D :D :D jak się wkurze to nawet groże narzędziem :D ale mam za dobre serce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xmanrevenge 0 Napisano Grudzień 14, 2009 Ty jesteś zagrożeniem sam dla siebie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no nieeeeeeeeeeeee Napisano Grudzień 14, 2009 sukinsyn z zasadami 90----------------------------wracaj na ogólny,:D tu jest jeszcze gorzej :D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 14, 2009 Sobie nigdy bym nic nie zrobił............ jestem gorliwym katolikiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cała-ja 0 Napisano Grudzień 14, 2009 Widzę, że dalej wesoło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 14, 2009 żelku zielony ------ dalej boli Ciebie moja opinia o Tobie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 14, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no nieeeeeeeeeeeee Napisano Grudzień 14, 2009 sukinsyn z zasadami 90 ...............a co Ty się tak nimi przejmujesz?????? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szejku 0 Napisano Grudzień 14, 2009 Siemasz Żeluchu. Dziwne ze te opinie wyrabiasz dopiero po tym jak ktos Ci ostro po dupie pojedzie. Bo jesli nikt nie atakuje to wazelina wylewa sie ciebie bokami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 14, 2009 no nieeee------> Oni nieakceptują moich poglądów...... żelek jest wściekła że spytałem ją o jedną rzecz do której wstydzi się przynac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 14, 2009 xymena ------> Raz powiedziałam by zbanowali szejka........... i nawet mu to pokazałem jak na niego doniosłem........... więc gdzie tutaj skarżypyta...... może i tak ale jak na kogoś poskarże to się tym pochwale :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xmanrevenge 0 Napisano Grudzień 14, 2009 czyki dumny konfident z Ciebie. zajebiście. Chcesz lizaka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 14, 2009 Sukinsyn określa raczej mój charakter Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 14, 2009 xymena ------> dziękuje...... :) mam już :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 14, 2009 Xmanrevenge ----- pomyliłem Twojego nicka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xmanrevenge 0 Napisano Grudzień 14, 2009 Takiego jeszcze nie masz...przyzwyczajaj sie bo w puszce za kapowanie często cie będą takimi lizakami częstować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziura orencz Napisano Grudzień 14, 2009 Sukinsyn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 14, 2009 sukinsyn....... ja zazwyczaj tak mówie jak jestem na kogoś wściekły........ poza tym chyba zmienie nicka.... też na coś kontrowersyjnego dziura orencz----- :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna_dziura 0 Napisano Grudzień 14, 2009 sie zapomnialam zalogowac :o mialo byc Sukinsyn :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szejku 0 Napisano Grudzień 14, 2009 Zelku - drocze sie z Toba :) Sukinsyn - mnie, hinatke i 10 innych osob. I jeszcze masz czelnosc nazywac mnie tchorzem kiedy sam spieprzasz pod spodnice moderatorki. Grozisz piescmi ? Mam nadzieje ze kiedys bedziesz mial okazje sie przekonac jak slaby to jest argument w twoim wykonaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 14, 2009 Szejku nie dorastasz mi do pięt Czarna dziura :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szejku 0 Napisano Grudzień 14, 2009 Z Twoich ust brzmi to rzeczywiscie zalosnie. Cale szczescie jest to nieprawda. Jestes jebanym narcyzem ktory cisnie ludziom ktorym mniej sie w zyciu poszczescilo niz tobie. Taka gnide jak ty trzeba tepic i bede to robic. Nie wazne pod jakim nickiem, dlatego grozby banem mozesz sobie wsadzic w buty jesli wywalisz z nich troche siana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złe wredne i okrutne ścierwo 0 Napisano Grudzień 14, 2009 To ciśnij mi......... nikogo nie krzywdze mówiąc tym co myśle :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no nieeeeeeeeeeeee Napisano Grudzień 14, 2009 złe wredne i okrutne ścierwo to Ty---s..?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złe wredne i okrutne ścierwo 0 Napisano Grudzień 14, 2009 Tak :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość usuneli pomaranczowe wpisy Napisano Grudzień 14, 2009 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach