Szejku 0 Napisano Grudzień 14, 2009 Slyszales kiedys o czyms takim jak kultura ? Nie wiesz jak w niektorych sytuacjach trzeba sie zachowac ? Mocno w dupe musiales dostawac od rowiesnikow skoro na lewo i prawo obrazasz ludzi wyszydzajac ich niedoskonalosci. Za to sandaly masz zajebiste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złe wredne i okrutne ścierwo 0 Napisano Grudzień 14, 2009 Ja nigdy nie mówiłem o niczyich niedoskanałościach.......... ale szejkomajtku sam masz ich mnóstwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szejku 0 Napisano Grudzień 14, 2009 To prawda, prowokuje niektorych ludzi ktorzy maja problemy emocjonalne i do tego sa ograniczeni w ch00j. I prosze Cie, z mala pomoca moglbym tu podac pare tematow. I nie mow ze to sa incydenty. Incydentem mozna nazwac twoje narodziny, ale nie slowa przemyslane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no nieeeeeeeeeeeee Napisano Grudzień 14, 2009 złe wredne i okrutne ścierwo --dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szejku 0 Napisano Grudzień 14, 2009 on nie poszedl spac, po prostu sie zmyl jak zawsze. A jutro nazwie mnie tchorzem. Ot taka ciekawostka. Zelku, graba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szejku 0 Napisano Grudzień 14, 2009 dobrej nocy zeluch. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złe wredne i okrutne ścierwo 0 Napisano Grudzień 14, 2009 Dobranoc proste ludziki :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szejku 0 Napisano Grudzień 14, 2009 powiedz to do tysiaca luster. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no nieeeeeeeeeeeee Napisano Grudzień 14, 2009 złe wredne i okrutne ścierwo ...to do mnie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość masz problem to zmiataj Napisano Grudzień 14, 2009 00:29 [zgłoś do usunięcia] sukinsyn z zasadami 90 (sukinsyn90@o2.pl) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4312450 Obraża moje uczucia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Podniosę.. Napisano Luty 5, 2013 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach