Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosta55

dlaczego

Polecane posty

Gość kosta55

NIE MOGĘSPAĆ MÓJ MĄŻ ZROBIŁ RZECZ KTÓRA BARDZO MNIE BOLI -BĘDĄC NA IMPREZIE GDY POSZEDŁ NA PAPIEROSA DŁUGO GO NIE BYŁO POSZŁAM WIĘC I ZOBACZYŁAM CAŁUJĄCEGO SIĘ GO Z MOJĄ '' NAJLEPSZA PRZYJACIÓŁKĄ POTEM JUŻ TYLKO BYŁO STRASZNIE ONA BŁAGAŁA MNIE PRZEPRASZAŁA ON TWIEDZIŁ ŻE NIC NIE ZASZŁO -MOGĘ TYLKONADMIENIC ZE OBOJE BYLI POD WPŁYWEM ALKOHOLU NIE WIEM MOŻE DLA KOGOŚ TO BŁAHOSTKA ALE DLA MNIE TO WSTRETNA RZECZ TYMBARDZIE ZE JA ZAWSZE BYŁAM WOBEC NICH LOJALNA PORADZE SOBIE Z TYM NIE WIEM CZY WYBACZE BYĆ MOŻE ALE NIE ZAPOMNĘ NIE SPODZIEWAŁAM SIĘ ŻE TO MOŻE TAK BOLEC-JEŻELI KTOŚ TO PRZECZYTA TO DZIĘKUJĘ ZA UWAGĘ

Gość kosta55
romansu raczej nie mają -przynajmniej tak mysle tylko nie wiedziałam że jestem taka słaba to może tylko głupstwo ale jak mnie to ruszyło

Gość kosta55
jak na niego patrzę to gnoma bym zlikwidowała w mgnieniu oka tak mnie wku...ia jego maska -i jeszcze przyjaciółeczka no nie to jest masakra niby nic a jak wiele sie wydarzyło nigdy nie było we mnie tyle jadu

Gość kosta55
fakt trzeba coś z tym zrobić tylko co -to wszystko takie trudne -a myślałam że mnie to nie spotka taka słodka idiotka ze mnie-no już rymuję to chyba nie dobrze

Gość kosta55
jesteśmy 11 lat małżenstwem mamy 1 dziecko-córkę on padał na kolana jak idiota nic nie zaszło -tak mówił -co ty sobie wmawiasz -piep...ył jakieś smuty jak z tamtąd wyszłam to leciał jak rakieta za mną ale co z tego potem coś tam znowu zaczął smucic -muszę tylko nadmienic że we mnie na tej imprezie po tej całej sytuacji to chyba demon wstąpił -dała im do wiwatu że cho cho -sama byłam w szoku że można tyle powiedzieć w tak krótkim czasie -ona zaraz przyjechała do mnie taksówką ryczała błagała że nic nie pamięta i takie tam siedziała 2 godziny i tak wyła że ja ją skresliłam tak od razu że była pijana a on to sie chyba pogubił wcale i niem czy wie co tam zaszło ale gó,,,no mnie to obchodzi trzeba pić tyle żeby zawsze móc sobie spojrzeć w oczy i ja tak mam

Gość kosta55
nie wiem- to narazie świerza sprawa ale też nie jestem z tych osób które jednym machnięciem ręki wszystko przekreślają zawsze staram kierowć się madrościami życia -co nas nie zabije to nas wzmocni-wygrałam z ciężką chorobą wygram i z tym -tylko to jest cięższe niż moja choroba bo wtedy byli przy mnie bliscy -miedzy innymi oni a teraz jestem sama przeciwko nim ale to jest właśnie życie może wybaczę ale nie zapomnę i oni dobrze o tym wiedzą a narazie jestem wyprana z jakichkolwiek uczuć i wszystko mi jedno co chodzi o nich-to chyba rozgorycznie -dziękuję za dobre słowo jest mi trochę lżej -wielki ukłon w strone mojego rozmówcy

Gość kosta55
pa pa i wszystkiego dobrego

Gość DrOjBoli
wszystko to przez jebane przyjaciółeczki, najpierw klada babom do łbòw to i owo o jej facecie i najzwyczajniej na swiecie prowokuja klotnie malzenskie, a za chwile chuzia najuzia czyli palke meza najlepszej pszyjaciolki

Gość ALEPOPISYNO NIE
zgadzam sie i jest mi smutno że tak sie dzieje...mogli tyle nie pić.Nie wiem czy potrafiłabym wybaczyć,tylko pocałunek?Od pocałunku wszystko się zaczyna....może faktycznie to przez alkohol...współczuję,musisz czuc się strasznie

Gość kosta55
może gdy czasu trochę upłynie to wybaczę nie wiem to jest chora sprawa wiem jedno nigdy tego nie zapomnę coś we mnie pękło na zawsze i finito