Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trataratta

podteksty w programach dla dzieci

Polecane posty

Gość trataratta

Nie wiem czy tylko ja to zauważam zam ale np dziś: Ulica Sezamowa niebieski potworek "Grower" siedzi na koniu i mówi- Jak dziś zmęczyłem konia. Cichym głosem koń odpowiada- a co ja mam powiedzieć. Potworek kontynuuje nie zwracając uwagi na słowa konia- bo byliśmy na ranczu u kowbojek.

Gość trataratta
ja już nie miałam seksu od 7 miesięcy , więc wszystko mi się kojarzy z seksem. a z koniem szczególnie...

Gość Widać ma jakieś gejowskie
:D

Gość tam uj a łoj ałoj a juści
i dobrze! w zacofanej polsce przynajmniej zagraniczne bajki prowokują rodziców by edukowali swe dziatki seksualnie , wytłumaczyli im co znaczy w języku polskim koń i dlaczego zmeczony na rancho u kałbojek?

Gość ja powiem tak ....
skoro nie miałaś seksu od 7 miesięcy to parówka jedzona na śniadanie pewnie też Ci się z nim skojarzy :D ale nie sadze żeby dzieci oglądając bajkę miały podobne skojarzenia słysząc słowo koń hehe

Gość america america
ciekawe jak często kałboj myje swego konia. pewnie rzadko , bo wciąż po rancho jeżdzi.

Gość fanalala
różne rzeczy sie mówi a tylko zboczony ma skojarzenia a jak ja ci powiem że potrzebuje faceta który umie orać głębokim pługiem bo chcę mieć zaoraną działke za domem to pewnie też ci sie skojarzy strach cokolwiek gadać