Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abażur bez klosza

Dlaczego faceci

Polecane posty

Gość abażur bez klosza

najpierw robią, a później myślą?

Gość abażur bez klosza
kobiety zawsze myślą za dwóch, są rozsądne i zdecydowanie bardziej ambitne.

Gość abażur bez klosza
No właśnie myślicie w trakcie, ale często jest już za późno...

Gość skromna inaczej
bo facetów trzeba nauczyć mysleć:D Mój M już mysli...choc czasami cos go blokuje, ale wtedy patelnią w łeb i po sprawie...

Gość prawda zgadzam sieeeee
myslimy w trakcie, ale o innej:D

Gość jest idealnie na mycie okien
dlaczego sa tak malo ogarnieci i czesto zdecydowanie mniej inteligentni niz kobiety nie potrafia analizowac pewnych faktow

"dlaczego sa tak malo ogarnieci i czesto zdecydowanie mniej inteligentni niz kobiety nie potrafia analizowac pewnych faktow" My być bardziej inteligenta niż Wy :o

Gość skromna inaczej
analizować fakty? Fakty to dla nich: nie ma obiadu??????- ide na piwo!!!!!! to jest fakt, a o reszte musi dbac kobieta...:O

abażur bez klosza - a co się stało?? Co facet zrobił takiego, że potem dopiero pomyślał??

Gość abażur bez klosza
Właściwie średnio istotne co zrobił, zapomniał pomyśleć, a teraz liczy na to, że ja wszystko odkręcę, to trochę głupie szczególnie, że ostatnio zdarza się często.

A może pomyślał, tylko nie umie się przyznać że to zrobił i nie chce wyjść na idiotę ;-)

Gość abażur bez klosza
Wcale, że tak bym nie mówiła. Wręcz przeciwnie, cieszyła bym się, że mój facet korzysta czasami z mózgu, jest odpowiedzialny i podchodzi do życia trochę bardziej poważnie, a tak to lipa. I zaczyna mnie to męczyć.

"aczego sa tak malo ogarnieci i czesto zdecydowanie mniej inteligentni niz kobiety" jest wprost odwrotnie statystyczny facet jest inteigentniejszy od statystycznej kobiety ale za to nakierowany bardziej jednotorowo kobiety są bardziej wszechstronne i ciążą do przeciętnosci a mężczyźni bardziej ukierunkowani i ciążą bardziej do skrajności dlaczego mężczyzn naukowców z osiągnięciami jest wiećej niż kobiet? Bo mniej kobiet ma do tego predyspozycje i predyspozycje do skupienia się na 1 kosztem reszty

Gość abażur bez klosza
No właśnie gdyby pomyślał to nie byłoby tej całej farsy. Ja się irytuję i wkurwiam, on też jest nabuzowany i ciągle się kłócimy. A ja coraz częściej zastanawiam się nad tym, żeby to zostawić w cholerę.

Gość skromna inaczej
BNB jak facet mysli to kobieta nie buczy tylko odpoczywa:O

Gość abażur bez klosza
Ależ najgorsze jest w tym wszystkim, że ja się staram rozmawiać i przedstawiać problem i to mnie tak dobija, bo zawsze jest tak samo.

Gość skromna inaczej
abażur- nie zostawiaj tylko wychowaj, czasami to zajmuje kilka lat ale potem: cud, miód ,malina:D

" mój facet korzysta czasami z mózgu, jest odpowiedzialny i podchodzi do życia trochę bardziej poważnie," to pisz OD RAZU o cde chodzi a nie :O typowo kobiece pierdolenie :O 🖐️ zanczy podoba ci się imprezowy wyluzowany przystojniak i narzekasz że nie jest odpowiedzialnym kimś bo przecież taki jest sexy ale nie ideałem ale problemy :O 🖐️ zmień kryteria wyglądu to nagle znajdziesz takich jak chcesz ale ciach z disco to to pewnie nie będą :P

Gość abażur bez klosza
:D - stara dupa już jestem, żeby wybierać imprezowych amantów. Ech... no nic, nie pozostaje nic innego jak mieć nadzieję, bo nie wiem czy znajdę siły i cierpliwość, żeby wychować. Jest uparty i jak postanowi na swoim to nic go nie przekona, najgorsze tylko, że później w moich rękach jest odkręcanie tej jego upartości :-o

faceci to bezczelne pasożyty żerujące na kobietach...Dowodem jest to że składają swoje jaja w kobiecych macicach...Później taki mały pasożyt rozwija sie w ciele biednej kobiety, która staje sie żywicielem dla nowego pasożytniczego organizmu. Przyspaża to kobietom wielu cierpień gdyż jest zżerana od środka co powoduje potworny ból. W 50% przypadków kobieta wydala rozwinięty już pasożytniczy organizm przez swoje narządy rodne...mało tego...sposób prpzyjścia na świat małego pasożyta też nie jest przypadkowy. O nie!!! Kobiety posiadając silny instynkt macierzyński nie rozpoznają w ten sposób pojawiającego sie pasożyta i traktują go jak swoje własne dziecko....Zaiste...w świecie przyrody istnieją żeczy, które sie filozofom nie śniły :D :D :D :D :D 😴