Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cardigan

jaki jest facet BARAN?

Polecane posty

Gość cardigan

ma ktoras z pan takiego? :)

Gość moskala
ja właśnie się rozstałam z baranem, to nie dla mnie.wkurzał mnie okropnie.jestem rakiem i powinnam była wiedzieć że takie połączenie nie przyniesie nic dobrego. ale jedno muszę przyznać-łeb do interesów miał,był bardzo inteligentny.,za to zawsze musiało być jak on chce, przedkładał kolegów i imprezy zamiast spędzić czas ze mną(jak doszło do tego że widywaliśmy się 2razy na 2tyg to zwątpiłam).poza tym pracoholik i nie okazywał emocji. barany sa dominujące i energiczne i wg horoskopu pasują np.do wagi.ale to zależy kto w co wierzy(ja ostatnio coś zaczynam do tej astrologii się przekonywać:P )

Gość wiem bo miałam
niedobry złośliwy i najczęściej brzydki

Gość szwed.
A kobieta panna ? jaka jest ? Ja jestem byk. Pasujemy ?

Gość To ja tak..
Złosliwy , dwulicowy , egoista , nerwowy i zawsze musi miec racje.

A tak na marginesie...trzeba mieć nieźle nasrane w głowie,żeby oceniać człowieka po znaku zodiaku. Bo to co tu piszecie...żadna z tych rzeczy do niego nie pasuje.

Gość szwed.
Ja byk ona panna. Ponawiam pytanie. Kto sie zna ? :) Pasują takie znaki do siebie ? Jakie sa panny?

Gość panna......
panny sa odajzdowe :P

Gość pandaaaaa
mój jest baran - jest szlachetny, wesoły, nigdy nie jest złośliwy, ale troszkę uparty jest. Poza tym mogłabym w samych superlatywach. Pokaż mu mapę europy i ameryki płn. - będzie miał problem ze wskazaniem miejsca gdzie nie był. Generalnie - bardzo mądry znak

Gość do niczego znak
ci faceci nie nadają się przeważnie do życia - znałam wielu baranów, bo ciągle na nich trafiałam i za każdym razem była kicha - zawzięty, małostkowy, egoistyczny narcyz. Niesamowity pozer uzależniony od wszystkiego a najbardziej od piwka z koleżkami. Typ który nigdy nie pozwoli by padło jedno słowo przeciwko niemu, ale z uśmiechem będzie słuchał jak ktoś wkopuje jego dziewczynie i jeszcze dołoży od siebie. Fakt, nie każdy baran nie umie obronić swojej dziewczyny, ale każdy stanie na głowie dla mamusi, tatusia i rodzinki. Uważa, że pozjadał wszystkie rozumy i jest uosobieniem siły a w rzeczywistości tylko trzęsie portkami, by nie wyszło, jakie z niego zero. Nigdy więcej barana.

Jak trzeba być ograniczonym, by wierzyć w takie gówniane zabobony jak horoskopy? :o a w krasnoludki, ufo i duchy też wierzycie? :D

Gość Ja waga On Baran
Ja waga On Baran 6 lat razeml)) sa momenty ze moglabym go zatluc za balaganiarstwo, Dwie lewe rece do czynnosci porzadkowych. Egocentryk. Uwielbia miec swoje zdanie i zawsze racje, ale z tym poradzilam sobie po kobiecemu.Do barana chyba rzeczywiscie trzeba byc waga. Obowiazkowy.mozna na niego liczyc. Piwo i kumple tez;)) ale odkad mieszkamy za granica ma ,,o,, ;)) poczucie chumoru ,kazda nudna impreza jest rozkrecona przez niego. Czuje sie kobieta w 100% przy nim tzn przy tym..Baranie..

moj tata jest zodiakalnym Baranem fantastczny czlowiek :D kochajacy, czuly, troskliwy, bezinteresowny, wszystko by oddal komus kogo kocha, spokojny, zeby go wkurzyc to juz porzadnie trzeba przeskrobac ;)

Gość jesteście pojebane z tymi
znakami zodiaku, wiecie? kretynki do kwadratu..........przynosicie wstyd wszystkim kobietom przez swą nieskończoną głupotę :o

Gość moskala
ee tam, przecież wiadomo że się tego nie bierze w 100% na serio ale czasem dla przyjemności człowiek sobie poczyta i próbuje dopasowywać cechy do kogoś na podstawie znaku zodiaku :P

Gość fortee
PISZA SAME BARANY :) BARAN TO EGOISTA, CHOLERYK SZAJBUS, to zły i bezwzględny człowiek papa

Gość jest glupim baranem
egoista w dupie mu sie przewraca

mój mąż jest spod tego znaku i to co piszecie wogóle się nie zgadza....mój jest,kochający,okazujący uczucia,nie wychodzi z kolegami na piwo,uwielbia spędzac ze mną czas,bardzo pracowity,wszystko w domu robi,chodzi ze mną na zakupy,do lekarza,daje sobą rządzić ale tylko mi :P

Gość ja juz bardziej
wierze w chinskie horoskopy....sa bardziej racjonalne :P

Gość Nieatwa
Barany to podrywacze, zagrywają do kilku dziewczyn jednocześnie. Gdy są w związku ostro flirtują z innymi pannami... znam jednego, to chłopak mojej psióły. Próbował mnie kilka razy zarwać zresztą nie mnie jedną. Pozatym są to agresywni faceci, przystojni to fakt ale puści jak bęben;)

Gość pati 30
jestem zona barana i to dzieki niemu zaczelam wieryc w sile horoskopu,fakt w lozku ogier i umiesniony z natury ,ale .................zeby czuc sie przy nim kobieta nie ma szans poniewaz zawsze zauwazy gdzies kogos bardziej interesujace od Ciebie .

Gość pati 30
przepraszam ,szybko napisalam odpowiedz.Szczerze to jestem panna i czuje sie tylko wykorzystywana przez barana na poczatku jak zdobywal to naprawde cudowny meszczyzna jednak po 7 latach razem szuka przygod stwierdzil ze nawet najpiekniejsza kobieta kiedys sie znudzi ..........................tak jestem przed rozwodem z bardzo meskim ale i egoistycznym wladczym baranem jednak nie zaluje ani chwili bo przezylam prawdziwa milosc namietna i szalona dzieki barankowi szkoda ze tak krotko trwalo ,to podrywacze podobaja sie kobietom dlatego predzej czy pozniej da sie innej jednak warto walczyc o ta szalona milosc

Gość pati 30 też jestem żoną barana
i wszystko co o nim napisałaś się zgadza ale on poza mną swiata nie widzi. staż 8 lat

Gość pati 30 też jestem żoną barana
ja jestem baran i mój jest baran to se wyobraźcie co się dzieje

Gość Barany są wygodne
Do tego: wyniosłe, aroganckie - jeśli coś nie idzie po ich myśli, lubią się chwalić i dominować, mają przerośnięte ego. Często na partnerki wybierają kobiety, które przypominają im ich matki.