Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .w kropce.

Odezwal sie do mnie mój były...

Polecane posty

Gość .w kropce.

ale trochę za późno, bo ja już z kimś się związałam. On nalega jednak na spotkanie i nie wiem, co w takiej sytuacji zrobić :(

Gość .w kropce.
wy też tak macie :)

Gość .w kropce.
jak to nie :)

Gość jfkjvhbfbhjn
decyduj..albo jestes z nowym facetem albo zgrywasz kurwe i spotykasz sie na boku z bylym

Gość Tosieeeenka
Zwyczajnie spotkaj sie z nim. Nic tak dobrze nie wplywa na samopoczucie jak spotkanie z ex (zwlaszcza gdy jestes szczesliwa w nowym zwiazku). No dobra tygodniowe spa moze byc lepsze....!

Gość takajataka86
przechodziłąm przez to samo i dalej przechodze i wiesz gdybym teraz była bogatsza o te doświadczenia to dwa lata temu nie odpisałabym mu na tego smsa i nie spotkałabym się z nim (a nie widzieliśmy się po rozstaniu prawie rok) w twoim przypadku może być inaczej, ja wtedy z nikim nie byłam, myślałam że wyleczyłam się już po rozstaniu z nim, ale guzik prawda. wszystko wróciło, wszystkie rany i uczucia stały się znowu tak silne. i co?? i minęły dwa lata, od czasu do czasu spotkamy się jak on jest na wolnym (bo na co dzień pracuje 400 km odemnie) i co? i tyle że nie potrafie ułożyć sobie życia bo on ciągle gdzieś kręci się i przypomina o sobie

On nalega jednak na spotkanie i nie wiem, co w takiej sytuacji zrobić" jak to co ? no wróc do niego , obecnego odstaw na jakiś czas i spróbuj na nowo ze starym chłopakiem , jak ci nie wyjdzie to zawsze możesz wrócić do tego nowego :P technika małpy ;)

jak chcesz pokomplikowac ,to daj ex wlezc na powrot w swoje zycie.Powodzenia w odkopywaniu starych zwiazkow.Powaznie-daj sobie spokoj.Postaw na nowe.

Gość Tosieeeenka
Wszyscy odradzaja a ja uwazam,ze to swietna okazja do tego by popatrzec na ex z innej perspektywy! Osobiscie po takim spotkaniu nie moglam wyjsc z podziwu, co tez ja w nim widzialam i dlaczego zmarnowalam 5 lat swojego zycia. Dodam,ze spotkalam go po latach a bylam juz szczesliwa z kims innym. I bylam pewna swoich uczuc!

Gość Panamix
A więc tak, jest mega żwir dziewczyny mój były odezwał się po roku i chciał sie skubaniec ze mna spotkać.Myśląć intensywnie (a myślę rzadko) stwierdziłam że chce poprostu dymanka. Nie powiem też mi się chciało a on został obdarowany po kolana, mało tego on ma kuśkę anakondy. Generalnie to żwir jak nie wiem co. umówiłam sie i okazało się że mu się skurczył i nie było tak fajnie. Stwierdziłam że dobrze że z nim zerwałam że.

Gość Aparat007
Panamix, Ale to bylo glebokie. Mam nadzieje, ze za nie nadzwyrezylas sobie fasolki :D