Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadziejaaa na dzidzię

Do doświadczonych

Polecane posty

Gość nadziejaaa na dzidzię

Staram się od kilku miesięcy o dziecko. Do tej pory nic nie wyszło . w tym miesiącu czuje się jakoś inaczej niż zwykle. przede wszytskim ten ból piersi , zazwyczaj przed okresem mnie bolą ale w tym miesiącu bardzo przy dotyku w każdym miejscu, pozatym ciemniejsze brodawki i większe. Co jakiś czas czuje lekkie ukłucie z lewej strony tak jakby jajnik, pozatym muli mnie troszkę w brzuchu jak przed @. Czuje ssanie w żołądku i mam dziwny posmak w buzi. @ powinnam dostać 21.12.2009. Co myślicie czy jest szansa że wreszcie się udało?

odczucia osobiste to za mało. jakbyś pwoiedziała jakiej długości masz cykle, w które dni współżyłaś w tym cyklu itd. to mozna spróbować coś oszacowac.

cykle mam z reguły 30 dniowe. ostatnią @ miałam 21 listopada. Jajeczkowanie około 5 grudnia bo wtedy bolał mnie brzuch jak zawsze podczas jajeczkowania. Co do współżycia trudno powiedzieć bo rzuciliśmy z mężem na luz i kochaliśmy się wtedy kiedy była ochota a nie jak wcześniej było to zaplanowane.

kłucie w jajniku o niczym nei świadczy. jajnik może kłuć tylko podczas owulacji gdy uwalnia się z niego jajeczko, potem to juz nei ma nic do gadania :) jesli współżyliście w okresie 30.11-7.12 to szanse na ciążę są jak najbardziej.

Gość no to Ci zmartwiee
oczywiscie szanse zawsze sa-jak sie wspolzyje bez zabezpieczenia! Ale ja juz mialam WSZYSTKIE mozliwe objawy-w kazdym cyklu(staram sie ponad 2 lata)!!OD metalicznego posmaku w ustach!!!!!!do bólu piersi,kłucia jajników,mdłości i innych debilnych rzeczy!!!Niestety to psychika płata mi figla,bo tak bardzo chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość niedowiarekjeden
Podobno kobieta która chce zajść w ciążę powinna w wigilię osobiście wejść na drzewo i zerwać sama jemiołę. Ja tam w zabobony nie wierzę ale... bratowa starała się o dziecko 15 lat! dwa lata temu w święta wlazła na drzewo zerwala i zaraz w styczniu zaszla w ciążę. Przypadek ???? czy to zasługa ów jemioły ???? Tonący brzytwy się chwyta, w tym przypadku zadziałało.

Gość nadziejaaa na dzidzie
ojcem dzidzi jest mój brat z którym sie kocham w tajemnicy przed mężem