Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowankaaaak18

dziewczyny pomozcie

Polecane posty

Gość kolorowankaaaak18

wybieram sie na sylwestra na zwykla domowke. chce zalozyc czarna sukienke przed kolano na to jakis sweterek rozpinany narzucic lub bolerko. jak wiadomo nie bedzie to jakas elegancka impreza wiec na sweterek moge sobie pozwolic. i teraz moje pytanie jakie buty do tego? nie mam kompletnie pomyslu. raczej nie bede tam przebierac wiec musza byc takie zebym tez moga w nich tam dotrzec. co proponujecie? pomozcie bo juz nie mam pomylku... :(

Gość gryczka
Zimą to może być problem z dotarciem w tych samych butach, w których chcesz spędzić całą noc... No, chyba że masz samochód. Ja bym założyła czarne balerinki z jakąś ozdóbką może (tyle że to już na przebranie, nie wyszłabym w nich z domu w grudniu:-p)... Albo proste szpilki, nie za wysokie.

Gość lolitera
ja bym załozyła jakieś ładne kozaczki

Gość miłamilutka
weź buty na zmianę...

Gość vanilia 76
to zależy od właściciela mieszkania bo jesli godzi sie na chodzenie po jego domu w butach to moga to być kozaczki na wysokim obcasie ;) a nawet na domówke nie zakładała bym sweterka raczej jednak bolerko :)

Gość gryczka
W kozaczkach, nawet lekkich, nie wytrzymałabym całą noc.

Gość gryczka
Ja chyba jestem jakaś upośledzona. Ja bym na domówkę założyła dżinsy i top:-) Wygoda najważniejsza:-)

Gość kolorowankaaaak18
no wlasnie nie wiem czy bede musiala zdjac tam buty czy nie, ale raczej wlasnie na przebranie nie bede brala. tylko albo zostac w tych co przyjde albo zdjac bede zmuszona xD ale ja nawet nie mam pomylku na buty w ktorych moge tam dotrzec. mam kilka par jesienno/zimowych butkow ale wydaje mi sie,ze zadne nie pasuja :(

Gość kolorowankaaaak18
gryczka tez o tym myslalam ale jednak stwierdzilam,ze lepiej bede sie czula w tej sukience, ktora nie jest jakas szalona a raczej prosta i wygodna;]

Gość gryczka
:-) A dlaczego nie możesz wziąć butków na zmianę?

Gość lolitera
daj zdjęcie sukienki i butów jakie masz , może pomozemy ci cos wybrac:-)

Gość kolorowankaaaak18
tZn nie to,ze nie moge, tylko wlasnie wydaje mi sie,ze to bedzie taka luzna impreza, wszyscy na bosaka bez jakis tam przebieranek itd. xD moze dlategoz,e beda tam glownie mezczyzni mam takie dziwne wrazenie.

Gość jejku co za problem
Nie rozumiem co za problem spakować bytu na zmianę do worka? Wyobrażasz sobie, że ktoś chodzi po mieszkaniu w butach, w których właśnie przyszedł z dworu? Bo ja nie.... Do tego czasu może być w dodatku mokro na ulicy. Po za tym nie pozwoliłabym na chodzenie w domu w jakichkolwiek innych butach, ewent. w balerinkach. To jest mieszkanie a nie willa !

Gość kolorowankaaaak18
a jesli chodzi o buty to mam typowe botki jedna pare białycj krótkich [do kostki] takich odwijanych na malutkim obcasiku 2 cm. drugie ciemne zielone z 3 cm wysokosci i troszke za kostke, trzecie szare zamszowe plaskie takie wysokie do kolana i jeszcze jedne brazowe na obcasie do pol lydki marszczone ale te to juz w ogole zbyt "ciezkie" do takiej sukienki ;/

Gość jejku co za problem
* buty - miało być ;)

Gość lolitera
kurcze troche elegancka Biorąc pod uwagę ,ze z innego materiału itp to wydaje mi sie ,ze i tak ma elegancki krój Moze załóż jakies czułenka , które będą wizualnie pasować , a jesli bedzie to luzna impreza to je zdjemiesz

Gość jejku co za problem
Na prywatkę w takiej sukience? Jak ktoś wyżej pisał ja bym założyła spodnie + bluzkę. Jak już musisz mieć te buty to półbuty na nie za wysokim obcasie a nie żadne kozaki !!!

Gość kolorowankaaaak18
wedlug mnie nie jest taka elegancka, a wrecz taka w sam raz na taka impreze;] a co do butow to chyba bede musiala zalozyc "jakiekolwiek" na droge a pozniej smigac na bosaka ;D to w sumie raczej takie spotkanie a nie impreza.

Gość lolitera
ja bym chyba załozyła te szare , a do torebki wzieła jakies krótkie , odkryte ( w razie czego , jakby sie okazło ze kazdy siedzi w butach ) Moze te zielone tez beda pasowały !!??Nie musiałabys brac innych na przebranie Moze inne dziewczyny cos doradza

Gość kolorowankaaaak18
ok, dziekuje :) moze cos wymysle albo zaopatrze sie w jakies nowe butki ;]