Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prosto z księżyca Ja

Co zrobić ?????

Polecane posty

hej -Mam pytanie do Was co byscie zrobili na Moim miejscu. Mąż kupuje sobie spodnie ,mnie powiedział ze kosztowały 170zł ,a na koncie widac płatnośc kartą na kwote 300zł za te spodnie. Nie jestem jakąś sknerą żebym mu żałowała ,ale dlaczego kłamie? Czy powiedzielibyscie swojej drugiej połowie o tym ze wiecie czy zachowali to dla siebie ? Jak powiem Mu to pewnie zmieni hasła na swoim koncie i zapewne juz nie bede wiedziała nawet tego...a tak to widze na co wydaje..i jak mnie oszukuje Doradzcie...

ja bym go dalej kontrolowała, a jakby dużo tych kłamstw było wtedy dopiero powiedziała...lepiej mieć nad tym kontrolę... Ja miałam taką sytuację ze swoim chłopakiem, że pisał ciągle z jakimiś dzieczynami weszłam i sprawdziłam to zmienił hasło...a dalej romansował...więc lepiej czekać na coś bardziej konkretnego...bo przez to oszukwiał mnie a ja już się o tym nie mogłam dowiedzieć..

Dziękuje Ci za odpowiedz .. własnie o to chodzi ze strace kontrole jak mu powiem :) Póki co zachowam to dla siebie :)

Gość anooo
Może bardzo chciał sobie kupić te spodnie, ale 300 zł to jednak sporo i głupio mu było się przyznać, innego wytłumaczenia nie widzę ;)

Gość anooo
Niepokojąca byłaby inna sytuacja gdyby spodnie kosztowały 170 zł, a powiedział Ci, że 300 zł, wtedy podejrzane jest na co wydał pozostałe 130 zł ;)

Więc tak ,ja napewno nie kupiłabym spodni za 300zł a to tylko dlatego ze wolałabym wiecej rzeczy tylko tańszych. Ale Jemu nie broniłabym i nie żałuje ,Pracuje więc niech kupi sobie,tylko dlaczego to ukrywa? Przykro mi jest jak mówi mi co innego ,a robi co innego..czuje sie oszukiwana ... Od niedawna zaczełam kontrolowac konto i widze ze są tam transakcje za zakupy w sklepach z odzieżą do których On mi się nie przyznał choć widze ze ma nowe rzeczy...,a przynajmniej tak mi sie wydaje bo nie znam jego wszystkich ciuchów :)

Gość anooo
A tak w ogóle, to dlaczego sprawdzasz jego konto? Też nie jesteś fair, wiesz on nie musi Ci mówić o wszystkim, co kupuje...

Gość jak to nie znasz
wszystkich jego ciuchów? nie mieszkacie razem? sam pierze, prasuje, czy szafę na klucz ma? a moze kochanki mu kupują? zapytaj gdzie kupił te portki, bo byłaś w jakimś tam sklepie i identyczne kosztowały te 300, ale najpierw moze sprawdź, np na necie

Zaczne od tego że każde z Nas ma osobne konta i jedno razem wspólne , obydwoje mamy dostępy do wszytskich bo upowazniliśmy się ,zarówno ja znam kody do Jego kont jak i On do Moich ... I często On też patrzy na moje konto z tą różnica że ja go o wszytskim informuje i On nie ma czym być zaskoczony nastomiast ja jestem ... A mówić mu o tym nie chce bo mimo iż mamy konto od 2 lat sprawdziłam je dopiero teraz ...wcześniej myślałam że mozna mu ufać bezgranicznie i nic by nie zrobił za moimi plecami,teraz widze ze się myle...

Gość anooo
Faceci z reguły mówią mniej, więc pewnie uznaje, że nie będzie Ci mówił o kupnie każdego sweterka np... Na razie na pewno mu nie mów, obserwuj, bo jak na razie, to dla mnie nie jest niepokojące, skoro ma swoją kasę, to nie bedzie Ci się tłumaczył, Ty też nie musisz mu się tłumaczyć z każdego zakupu...

Gość a może kupił jeszcze
dla ciebie prezent na święta i się nie przyznaje na razie?