Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapanietopasja

Co ile dni się kąpiecie/bierzecie prysznic?

Polecane posty

Gość no pewno jak
Sobieski

Gość vegeta ninja
oczywiscie ze czestsze mycie przyspiesza wydzielanie loju i wtedy wlosy szybciej sie przetluszczaja, dlatego trzeba stopniowo wydluzac przerwe i przestana wymagac mycia codziennie. Pierdolenie "myje sie 2 razy dziennie", to juz jest choroba, ludzie ktorzy kapa sie tak czesto maja problem z samoocena, uwazaja, ze beda atrakcyjniejsi i wydaje im sie, ze sa "bardziej zadbani" jak beda 10 razy dziennie myc dupsko, a jak jeszcze dowala komus kto co drugi dzien wezmie prysznic to juz w ogole... Pseudoczyscioch do psychologa najpierw a potem brac sie za marnowanie hektolitrow wody!!!!!

Gość ertzuio67890
WIADOMO ZE NORMALNY CZLOWIEK BIERZE PRYSZNIC RANO I WIECZOREM A KAPIEL W WANNIE KIEDY MU PASUJE; NAJCZESCIEJ DLA RELAKSU

Gość DO BRUDASÓW
jeśli się kąpiecie kilka razy dziennie to może czas najwyższy nie brudzić się jak małe dzieci w wieku przedszkolnym a jak macie łojotok to do lekarza

Gość Duefge
Raz na 3 dni czasem rzadziej, czasem częściej. Ale żeby się 2 razy dziennie kąpać to tylko w telewizji do tej pory widziałem. Wy chyba musicie po nocy się w gównie tarzać żeby rano się kąpać. Jakoś jeszcze nigdy rano up********y nie wstałem, niby od czego? Od spania? Ludzie nie mają co pić a wy se to na łby wylewacie a biednym dzieciom w afryce woda jednego dnia waszego kąpania wystarczyłaby na pare dni.

Gość gość
wtedy jak coś się za mną snuje

Gość gojaść
Ja myje wannę zamiast siebie

Gość gość
Prysznic co dwa trzy dni