Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Black16

Trudny chłopak

Polecane posty

Gość Black16

Spotkaliśmy się dwa miesiące temu na imprezie u kolegi. Bardzo fajnie nam się gadało z tym że on był rozluźniony po alkoholu . Podałam mu swój numer i teraz piszemy razem na gg czasem po 3godziny nieraz 4. Problem polega na tym że to ja zawsze muszę pisać pierwsza! Kiedyś go nawet zapytałam dlaczego to on nigdy pierwszy napisze a chłopak odpowiedział ze skoro ktoś do niego pierwszy nie napisze to znaczy ze nie chce z nim rozmawiać a on nie chce się narzucać . A może ja chce żeby mi się narzucał ? Zawsze mi odpisuje nawet jak jest niewidoczny ale to może tylko przez grzeczność? Może ja mu sie narzucam? Jak myślicie powinnam dać sobie z nim spokój czy pisać dalej ?

Gość Baca z Tatr
ZAMNIJ SIĘ DZIECKO KSIĄŻKAMI A NI CHŁOPAKAMI!!!

Gość wire to wire
pisz dalej

Gość Black16
Baco ja potrafię znaleźć wystarczająco dużo czasu i na książki i na chłopaka. Wykształcenie jest najważniejsze, masz racje, ale dlaczego odmawiać rozmów z chłopakami? Jedno drugiego nie wyklucza ;)

Ja też nigdy nie piszę pierwsza, nie tylko do chłopaka, ale w ogóle do wszystkich. Wychodzę z tego samego założenia - nie chcę przeszkadzać ani się narzucać. Większość osób zwykle i tak jest na niewidocznym, więc pewnie są zajęci. Moi znajomi o tym wiedzą i zwykle pierwsi piszą ;) Może on też tak ma, albo jest nieśmiały i też zastanawia się, czy ci się podoba. Pisz spokojnie dalej. Albo powiedz mu wprost, że chciałabyś, aby czasem sam napisał i nie ma obaw, że ci się będzie narzucał lub przeszkadzał. Może się przełamie.

Gość Black16
dzięki zupapomidorowa moze i masz racje. Może to po prostu taki typ faceta. Nigdy nie byłam w takiej sytuacji bo to zawsze oni pierwsi pisali. Boje sie wyjść na nachalną:/