Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oliwia Kociembowska

angielski

Polecane posty

Gość Oliwia Kociembowska

przyznam się,ze mam za zad.dom. zrobic jakies coś w stylu krzyżówki świątecznej z j.ang. a niestety wiem,ze to mnie nie tłumaczy,ale niemiecki jest moim ulubionym językiem ,a ang. to tak raczej podstawa .. mam bardzo dużo na jutro do nauki :O i juz nie mam sił na jakies robienie krzyżówki..czy ktos mógłby mi napisac po angielsku te zdania? 1.Są śpiewane podczas Wigilii 2.Jest przystrajana bombkami 3.Gdy pojawia się na niebie,zasiadamy z całą rodziną do kolacji świątecznej. 4.Jest ozdobą wieszaną na choinkę. 5.jest wysyłana co roku na święta do rodziny. 6.To co małe dzieci lubią dostawać najbardziej pod choinkę. 7.inaczej tradycja,obyczaj 8.Tradycyjne ciasto robione na Boże Narodzenie. 9.Kocha dzieci,nagradza je dając im prezenty na święta Bardzo prosze....

Gość Oliwia Kociembowska
kurde ; ) no ciężkie są te zdania.. :O ale mozecie mi chyba pomoc prawda?:>

Gość Oliwia Kociembowska
błagamm !! pomagacie jakims zboczeńcom ,a dziewczynie z 2LO nie pomozecie?:D noo wezcie przestancie.. ja niektorym pomagalam z niemca jak wiedzialam ! :O ha ! nawet z biologii.. pomózcie mi ..

Gość brenda becker
hi,hi,bedziesz jenak musiala ruszyc te pusta lepetyne,good luck

Gość brenda becker
hi,hi,bedziesz jenak musiala ruszyc te pusta lepetyne,good luck ,do your homework