Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość empatyczna...

Pedofilia

Polecane posty

mialem raz taka syt Jesteś :P Bo dziewczyna nawet jeśli wygląda na 30 lat to i tak jest jeszcze niedojrzała emocjonalnie.

Gość a ja tak powiem
13 latki na dyskotekach to żadna nowość piją, pają, uprawiają seks to już nie ta młodzież co 10 lat temu a winą za to obarczam rodziców !!!

Gość Upiorny
Upiorne to, ale jednak jest.... Nie czytam, nie wspominam, ale bałem się upiornie o swoje potomstwo!!! W wieku ok. trzech lat mówiliśmy z żoną o "własności" swojego ciała i że tylko rodzice... W wieku pięciu lat uczyliśmy, że on sam ma się myć, bo jest duży... Znajomi patrzyli się na nas jak na upiornych czubasów. Dwa lata siedziałem w pracy przy jednym stole, jak się okazało po trzech latach... z samotnym ojcem - pedofilem.... Dziesięć lat dostał i ryj miał spuchnięty na rozprawie... Upiornie to przeżywaliśmy w mieście nad Brdą. Wiele można przytaczać wątków, upiornych dla nas wszystkich. Lecz po co się w k u r w i a ć? Jak myślicie, gdzie się zaczyna pedofil, a kończy człowieczeństwo. Jak szybko można go zidentyfikować? Życzę wam upiorności jak najmniej i aby z uśmiechem rozpoczynać każdy dzień. myk,myk...

Gość łukasz - zgadzam sie...