Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za kierownicą

samochód dla kobiety

Polecane posty

Gość za kierownicą

co byście polecali dla dziewczyny jako pierwszy samochód, za 5tys?? wiem malo ale w koncu ma być to mój 1 samochód na którym bedę dopiero wzbogacać moje doświadczenie za kierownicą ;D

Gość Ja mam Golfa
Kocham go :-)

Gość sixsigma
Najlepiej kup jakieś stare kombi. Najlepiej się ćwiczy na takim aucie parkowanie i jazdę do tyłu. Polecam ja się tak nauczyłam.

Gość za kierownicą
golf no własnie tez o tym myśle :) ale chodzi tez o ekonomicznosc autka?? jak to wyglada?? i na jakie roczniki mam patrzec za tą cenę?? a np ford ka, albo opel tigra (widzialam czarny, mhhmmmmm śliczny :P )

jakiegos japońca , nissan micra itp, omijaj szerokim łukiem polskie fiaty , golfa 3 tez nie polecam no chyba ze golfa II , to byłby najlepszy wybór , pancerne auto

Gość vw golfik trójeczka
polecam golfa 3, ale chyba cie nie stać....tigra- tez ok, ale cena... ka nie polecam, małe gówno i psuje sie czesto... jesli znajdziesz golfa trójke 1993 - 1995 w dobrym stanie i nie zajezdzonego, to bez wiekszych problemow nim pojezdzisz...a w razie czego czesci tanie jak barszcz:)

Gość vw golfik trójeczka
i ekonomicznosc...golf 3, poj.1.8 benz. jakies 6-7l/100, gaz- 10-12l/100, diesel 6-7l/100 im mniejsza poj.silnika tym mniejsze spalanie:)

Gość Martynkowska __23
mam mazde MX3 z 1998 roku, pojemność 1,6, 110 KM i jestem nią zachwycona, śliczna, kobieca, sportowa, nakleiłam sobie na bok kwiatuszki i wyglada extra i mega kobieco :)