Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaaaudia25

zrozumieć faceta...

Polecane posty

Gość Klaaaudia25

Mam problem mam nadzieje ze wasze wypowiedzi mi pomogą:) Byłam parę miesięcy związku bez zobowiazań było cudownie był uczuciowy byłam pewna ze cos się rozwinie więcej a teraz nastąpiła poważna rozmowa. Pan X powiedział mi iz bardzo długo zastanawiał sie jaka decyzje podiać ale podioł..powiedział ze widzi ze sie zaangazwoałam emocjnoalnie a on sam nie chce sie angazować gdyż został zraniony bardzo w poprzednim zwiazku i cos sie w nim zabolokowało czuje coś do mnie ale to nie jest na tyle silne by chciał sie ze mna związac w normalny zwiazek a związku bez zobowiązań nie chce ciągnać bo nie chce zebym pozniej cierpiała jesli jednak nie udało by się we mnie zaangażować i mnie pokochać. Po czym zapytał jak bardzo sie zaangazowałam i gdy mu odpowiedzialam ze bardzo... zmulił sie zdołował zamyslił i powiedział "myślę czy dobrze robie" ja juz nic mu nie odpowiedzialam bo nie mialam siły a on powiedział ze najwidozniej chyba nie jest mnie wart. powiedział żę teraz bedzię sie dołowac bo wie jak badzo mnie zranił a nie zdawał sobie sprawy wczesniej ze az tak bardzo. pozegnaliśmy sie słowem PA. Najgorszej ejst to ze mamy wspolnych znajmych i przy najbliższej okazji znowu się spotkamy. Moze ktoś wytłumaczyłby mi jego zachowanie i to czego on chce?

Gość Ewellinka
nie chce się wiązać, ponieważ nadal kogoś kocha ale lubi sex i potzrebuje partnerki na stałe, gdyż nie uznaje agencji - przykro mi ale takie jest moje zdanie

Gość K_K
"powiedział ze widzi ze sie zaangazwoałam emocjnoalnie a on sam nie chce sie angazować gdyż został zraniony bardzo w poprzednim zwiazku i cos sie w nim zabolokowało czuje coś do mnie ale to nie jest na tyle silne by chciał sie ze mna związac w normalny zwiazek a związku bez zobowiązań nie chce ciągnać bo nie chce zebym pozniej cierpiała jesli jednak nie udało by się we mnie zaangażować i mnie pokochać." chciał poruchac, związku nie chce. Pożądal cie ale nie pokochał. To za malo na związek - proste jak konstrukcja cepa :-o

"Byłam parę miesięcy związku bez zobowiazań" Ty jesteś upośledzona umysłowo, że pewnych rzeczy nie rozumiesz? BEZ ZOBOWIĄZAŃ, to bez angażowania się w związek! :(

Gość Klaaaudia25
może i racja tylko nie rozumiem po co gdy usłuszał co do niego czuje powiedział "myślę czy dobrze robię"?? moze nie jest pewny swojej decyzji?

Gość kocha byłą
niestety po zranieniu ludzie zwlaszzca faceci wiaza sie z kims na pokaz zeby szybciej zapomniec o bylej ale to tak szybko nie przechodzi jak im sie wydaje. i tak masz szczescie bo od razu wiedzialas na czym stoisz....mogłas dokonac wyboru. Nim szarpia sprzeczne uczucia ...mzoe sie ułozyc jeszzce wam bo mu ciebie nagle bedzie brakowac ale moze tez tak nie byc i musisz sie z tym liczyc powodzenia

Gość Klaaaudia25
a może teraz zrozumie że juz mnie nie ma i mnie doceni? jest taka możliwość?

Gość vvccb
To znaczy dokładnie tyle ile powiedział, byłem w identycznej sytuacji. Nie chciałem już nikomu ufać, chciałem żyć w samotności, ale stwierdziłem że bez kobiety nie dam rady. Poznałem kogoś kto nie szukał poważnego związku- a jak ja- bez zobowiązań. Też nie chciała się wiązać, a wyszła z tego identyczna sytuacja.

Gość tttttakkkaaaaataaammtttaa
no pewnie ze jest . w koncu czasem doceniamy cos wtedy jak to stracimy

Gość Klaaaudia25
liczę na wasze wypowiedzi:)

Gość Klaaaudia25
licze jeszcze na wasze opinie z góry dzieki

Gość Klaaaudia25
licze jeszcze na wasze wypowiedzi:(

Gość hmmmy
dupek z niego

Gość janaczka123
ja mam troszke inną sytuację, bo my chcieliliśmy byc razem , próbowliśmy, było nam dobrze razem ale od poczatku widzieliśmy ze nie pasujemy do siebie, mimo sie spotykaliśmy, m.owił mi ze wyjezdza jakoś na wakacj za granice a teraz sie okzałao ze wyjezdza już w sobote, a mi smutno i wiem ze bede tęsknić, a on zawsez powtarzał żebym sie nie zakochiwała, bo on wyjezdza, i znów LIPA a mi jakoś tak smutno....

Gość nvfnvkf
Przecież jasno Ci powiedział o co mu chodzi, czego jeszcze nie rozumiesz? Powiedzial, że nie chce związku i tyle. Proste. A zastanawia się czy dobrze robi bo...chciałby seksu, ale wie, że się zaangazowałaś. Nie chce się "rozstawać" bo nie będzie miał niezobowiązującego, wygodnego seksu. Z drugiej strony jak tego nie zrobi to będzie Cię świadomie krzywdził. Nad tym się zastanawia:o

Gość
UWAGA! Faceci mówią wprost i dosadnie. Chce się rozstać i nie zaangażował się oznacza, że chce się rozstać i nie zaangażował się. Tak, jest szansa, że jak mu Ciebie zabraknie to zatęskni i może, może zmienie zdanie. Szanse jednak na to są małe a i tak musi do tego być spełniony jeden warunek: musi mu naprawdę zabraknąć - czyli, że musisz odejść, nie dzwonić, i wykazywać postawę osoby, która naprawdę odchodzi a nie udaje (bo udawanie i słabość wyczuwa się na odległość). Jeśli nie będziesz miała takiej postawy, to on będzie miał poczucie, że i tak Cię ma lub może mieć kiedy zechce i mu wtedy NIE ZABRAKNIE. Także, niestety muszisz nad sobą popracować, żeby być wiarygodnie silną. Wtedy jest szansa.

Gość x.........
Dziewczyno wchodzilas w taki uklad nie mozesz miec pretensji

Gość mezyczyzni sa z marsa
kobiety z wenus, poczytaj.

Gość fajnie by było gdyby
faceci zawsze tak wprost mówili co myślą: nie chcę się angażować, rozstańmy się. A nie np. znikać bez słowa, rozpływać sie w powietrzu, potem wracać mówić że się kocha, potem się rozmyślić.

Gość stół z powyłamywanymi nogami
hmm "jeśli kochasz to puść wolno,wróci jeśli do Ciebie należy, jeśli nie wrróci nigdy Twój nie był"