Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytać nie pytaćp

przelew przez internet PKO

Polecane posty

Gość pytać nie pytaćp

Pytanie do klientów PKO - jak robicie przelew przez internet czy w pewnym momencie należy wpisać hasło które uwierzytelnia przelew? Jeśli tak czy hasło to wysyłane jest smsem czy w przekazywane użytkownikowi w inny sposób? bardzo proszę o odpowiedź.

Gość pytać nie pytaćp
wiem że w WBK w momencie potwierdzenia przelewu klient dostaje smsa z dodatkowym kodem który wpisuje zatwierdza i przelew jest realizowany - jak to wygląda w PKO?

Gość frgth
W PKO trzeba wpisać kod podany na karcie zdrapce, którą przysyła bank. Na tej karcie jest 40 kodów :)

Gość skromna inaczej
tak, potwierdzam, dostaniesz kody z banku

Gość pytać nie pytac
to skąd wiadomo który wpisać? co zrobić jak wykorzysta się wszystkie kody? ile wynosi opłata pobierana za przelew? - dziękuję za odpowiedzi :D

Gość frgth
Gdy dokonujesz przelewu zanim go potwierdzisz na dole strony pojawi się informacja, który kod wpisać.

dostajesz polecenie: "podaj kod nr... z karty kodów" a jak się kończą to sami dosyłają nową kartę, bo przecież wiedzą ile już wykorzystałeś kodów.

Gość pko i mbank
Akurat w PKO nawet dobrze działają te kody, ja gdzieś po polowie wykorzystanych dostałam już kolejne, więc nie ma się co martwić, że ich zabraknie. I zawsze jeden kod trzeba zostawić nie zdrapany-ostatni. Wtedy akutalizujesz nową karte. Za to w mbanku mam kody na sms i chyba wole tą opcje.

Gość pytać nie pytac
a jakie są opłaty za przelew do innego banku lub za doładowanie telefonu? za te kody coś sobie naliczają?

Gość pko i mbank
Przelew wynosi 50 gr, za doładowanie chyba nic. A kody masz gratis tzn.do bankowosci internetowej która kosztuje chyba 2 zł.

Gość pytać nie pytac
bardzo dziękuję za odpowiedzi - pozdrawiam serdecznie :)