Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bum bummmm

ciąża?????????????!!!!!!!!???

Polecane posty

Gość bum bummmm

Biore nie regularnie kontracept, zapomnialam juz 4 tabletek.. W niedziele kochalismy sie bez zabnezpieczenia, w poniedzialek rano tez, potem wzielam tabletke. W polowie cyklu mialam takie krwawienie 3 dniowe, chcoiaz go nie powinno byc. Pobolewa mnie jajnik . Czy jestem w ciazy??? jesczze za wczesnie na test..

Gość Marta221120
No i to trochę za wcześnie na pierwsze oznaki ciąży! Cierpliwości!!!

Gość hihihihihihihihihi
Ciaza 100% !

Gość a co to
to po jakiego wała ci tabletki skoro ich regularnie nie bierzesz debilko

Gość Prosz o odpowiedzKAZA
Witam! Od razu proszę o szybką odpowiedz Trochę skomplikowana historia, ale postaram się niczego nie pominąć Zaczęłam brać tabletki, po miesiącu przerwy. Zażyłam 3 tabletki i wyjechałam na wakacje. Zapominając zabrać tabletki ze sobą. Jestem w 15 dc, odbyłam stosunek 14 dc. Mówiąc krótko, uprawiałam stosunek bez zabezpieczenia. Dziś rano wystąpiło krwawienie. A od 3 dni mam temperaturę 37-37,2. Moje pytania: 1, czy 14 dc to dni płodne, mam nieregularne cykle 2..czy to krwawienie to krwawienie z odstawienia czy możliwe krwawienie śródcykliczne? 3. czy istniej możliwość że plemniki przeżyją mimo krwawienia i może dojść do zapłodnienia? Chyba chcę fasolkę....

Bierzesz tabletki hormonalne, więc trudno przewidzieć jak będzie wyglądał cykl po ich odstawieniu i nie da sie powiedzieć, w którym dniu będziesz mieć owulacją. Natomiast trudno mówić o cyklu w momencie kiedy bierzesz hormony- wtedy masz jedynie sztuczne krawienie, a owulacja jest zatrzymywana.