Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robie źle

jak wejsc na czata?

Polecane posty

Gość co robie źle

Mam głupie pytanie ,ale naprawde nie wiem..kiedyś mogłam bezproblemu wejsc na chat onet,a teraz musze pobrać jave..i pobieram zapisuje i..nic wchodze a chat i znow mnie przekierowuje na ta jave.Sprawdzam i mam już ja zainstalowaną, o co chodzi?

Gość nie będe dzisiaj wkurwiał
może spróbuj zmienic przeglądarke

Gość co robie źle
no cały czas jest opera ,ale ona działała=/ a zapore windowsa wyłaczyłam..kurcze no

Gość nie będe dzisiaj wkurwiał
no to jak cały czas jest opera to moze sprawdz tego cholernego czata pod inną przeglądarką i przestan biadolic :o

Gość no tylko
Ale mnie sie rozchodzi o to jak wejsc na tej operze , na której wchodził do tej pory, bo nie wiem co sie podziało i jak to zmienić.Ale dzieki za porady tak czy siak

Gość moze nie kumasz
sprobuj wymówic magiczne zaklęcie :classic_cool: a jak nie pomoze to jebnij sie spac rano wezwij technika i za szybkiego lodzika powinien ustawic w pare minut

Gość no tylko
w pierwszej wypowiedzi napisałam że jest z a i n s t a l o w a n a

Gość bo kant
już tak ma że jak za dużo wypije to nie widzi co czyta ,ale się wymadrzac lubi=P

Gość no tylko
Jejciu! czy ja pisze po chinsku czy tu wszyscy maja problem z czytaniem ze zrozumieniem? Po pierwsze to program java jest zainstalowany,po drugie wiem że na explorerze działa bo sprawdzałam.Ja jednak nie lubie explorera i wole opere i dlatego do tej pory korzystalam z nij i nagle nie wiem co sie podzialo ze nie moge odpalic czata.Inna wersje opery tez zainstalowalam i ..to samo.Ja tylko prosze kogos kto sie zna o udzieleni odpowiedzi co sie stalo ,czemu i jak to naprawic

poszukaj w googlach sprawdziłem i moja opera 10 cośtam też nie obsługuje z jakiegoś powodu javy... ale i tak jej nie używam ściągnąłem tylko do obejrzenia :P więc poszukaj w gogoglach o problemach z operą xx i javą napewno jużgdzieśktośrozwiazał ten problem