Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bezsenna22

desperat

Polecane posty

22 lata wczesniej byl z dziewcz ponad dwa lata oddech chyba w porzad heheh, martiwe sie o niego troche

A kobiety, które po paru miesiącach z facetem domagają się oświadczyn to jak nazwiesz?:o

nic nie ma do tematu ale Bydlak chciał się odezwać, mogłabyś docenić Brawo Bydlak!!! Ale jak na hama?? opisz jakiś przypadek. To znaczy że bierze co mu los podtyka i nie patrzy byle nie być sam czy podchodzi do panny i mówi: Hej ty, mała, cho no, poskaczesz na moim drągu.

no ok ale mi chodzi o ten konkretny przypadek; jest strasznie zdolowany chyba choc mi mowil ze ok i sie trzyma; pisal do bylej spotkal sie dal czas ale w miedzy czasie pisal do innej tez; tylko takiej co go nielubi i tez chcial sie spotkac...no a byla sie dowiedziala i jest wsciekla...nie wiem jest taki szybki bo sie boi samotnosci?

Gość This is it
Jego członek domaga się pieszczot

Gość ja tez szukam dziewczyyy
tez szókam dziewczyn na hama gdysz bardzo cieszko mi znaleść rowna sobie analfabetke. na szczescie zalorzylas ten topik i jusz wiem ze z hamem mozesz byc moja ksierzniczkom ❤️

Gość This is it
ma jeszcze czas

no ma 22 lata to malo ale jak on sie zachowuje? z takim nastaw znajdzie tylko wiecej wrogow jak przyjacioł...jak mu pomoc

Gość ja tez szukam dziewczyyy
ja ppieeerdole daj mu dziury czekoladowej niech cie porzadnie zwali i mu ulzy

"Ale jak na hama?? opisz jakiś przypadek. To znaczy że bierze co mu los podtyka i nie patrzy byle nie być sam czy podchodzi do panny i mówi: Hej ty, mała, cho no, poskaczesz na moim drągu." nie do kinca nie wali takich tekstow ale szuka na mus i hyba bierze ile sie da....mnie to by skrzywdzila psychicznie:) miec takie male zdanie o sobie

Gość Poznaj go z Regres
największym desperatem na kafe jest niejaki Regres. ciota do potęgi, który zamiast zająć się męskimi sprawami, plotkuje tutaj jak baba!!!!!!!!!!!!! won na forum dla facetów zniewieściały chłpoczyku.