Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszka miki22

dostałam pierścionek zaręczynowy, z cyrkonią...

Polecane posty

Gość szafirek...
kicia nie ma nic piekniejszego niz polaczenie szafirow i brylantow :)

Gość szafirek...
bardzo ladny:)

Tylko, że to było jakieś 4 lata temu. Hehehe... Wieki minęły od naszych zaręczyn.

Gość ale lipa no nie...
ej ja czuje sie jak frajer :( bo zarabiam 1500 i zeby kupic pierscionek za 700zl prawie polowa mojej pesji to musze wziasc kredyt ale nie bede mia l za co go spacic.Nie wiem co zrobic chyba nei zasluguje na nia kurde!!! :(

Gość agnieszka taka
Faktycznie mega frajer z ciebie. Idź sie powieś śmieciu a dziewczyne zostaw w spokoju.

u mnie oświadczyny były kompletnym zaskoczeniem dostałam pierścionek którego się kompletnie nie spodziewałam BYŁAM W SZOKU!! Do głowy by mnie nie przyszło i dalej mi się nie mieści żebym mojego już męża zapytała ile wydał na pierścionek. Trafił w mój gust bo wiedział jaka biżuteria mi się podoba. Pierścionek jest srebrny z cyrkoniami. Jest śliczny. I tu jest cały myk. Zrobił mi tak wielką niespodziankę tak pięknie się oświadczył że na prawdę miało ważne było ile kosztował pierścionek. Samo wyznanie miłości i deklaracja chęci spędzenia reszty życia ze mną było najważniejsze. O tym że w ogóle się odważył było dla mnie wielkim znakiem miłości bo jak później się okazało był strasznie spięty i zdenerwowany. Tak tak mężczyźni też to przeżywają. I g mnie obchodzi ile kosztował bo ja nie wyceniam miłości. Dziś jesteśmy małżeństwem i obrączki wybraliśmy klasyczne , nie drogie i patrząc z perspektywy czasu innych bym nie wybrała. Nie wierze że autorka zrobiła to co zrobiła. Szok. Jak można kogoś zmuszać do czegokolwiek?! Podstawowe pytanie czy pierścionek ma się podobać właścicielce czy cena ma być odpowiednia. Bo może być taki sobie i kosztować kupę szmalu a może być śliczny i z niższej półki. Przykład innej sytuacji. Narzeczona kuzyna zażyczyła sobie oświadczyn w Wenecji i pierścionka z certyfikatem do wglądu!!!! Zero spontaniczności uczuć łez wzruszenia... jechała tam z nastawieniem że to już i że wszystko idzie tak jak sobie to zażyczyła. Żal. Więc pytam się co jest ważne a co ważniejsze?

Gość zastanawiajacy sie P
zastanawiam się czy np lepiej wydać ok 1200zl i kupić jakiś prościutki pierścionek byle z brylancikiem-co go ledwie wydać, czy np jakiś fajny model z kolekcji Swarovskiego, który nie ma brylantu a jakiś kryształ czy cyrkonie, ale ma ciekawy oryginalny kształt, jest sporo większy i jak dla mnie dużo lepiej wygląda