Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość menelindaaaaa

Byy chopak

Polecane posty

Gość menelindaaaaa

Moj były chłopak w 2 tyg po rozstaniu chce się ze mną spotkać . Umowiłam sie z nim na łyżwy. I tutaj pytanie .. czy jesli chce sie umowic w tak niedlugim czasie od rozstania, możliwe ze chce hm znowu ze mną byc ? Prosze o pomoc :)

Gość menelindaaaaa
oj.. były miało być :) w temacie . Przepraszam :)

Gość nic nie wiem o kobietach
szuka darmowego dupczenia :classic_cool:)))

Gość menelindaaaaa
hm.. co do tego to nie byłam z nim długo i nie zdązylam sie z nim przespac :P wiec raczej odpada ;]

Gość menelindaaaaa
nie chcę sobie robic nadziei :) niby jest na stopie koleżeńskiej teraz , co do tęsknoty to mi pisał tydzien temu ze jak sie na mnie patrzy to bardzo chce sie przytulić. Ale wrócic nie zamierza chyba sama nie wiem :) chociaż ja bym chciała, brakuje mi go bardzo..

Gość menelindaaaaa
nie wiem, ale jednak to świeże jest wszystko . Troche ponad 2 tyg to mało , ja nie myślę o nim jak o koledze . Myśle ze jak sie nie chce z kims być to nie spotyka sie , przynajmniej na tym etapie..Tym bardziej ze na uczelni się przygląda tylko smutnym wzrokiem.Masz rację, facetów cięzko zrozumiec :)

Gość menelindaaaaa
Ja zerwalam pod wplywem emocji mozna to tak nazwac :) tzn dalam do zrozumienia w smsie. Mi pozniej emocje opadły, ale jak sie spotkaliśmy powtorzył to po mnie. Powod- nie wie co czuje. W sumie sam nie określił tego dokładnie, ale wyszło tak że to nasza wspólna decyzja, chociaż on chyba myśli że to on zerwał:) Prawie płakał podczas zrywania, aż ja go musialam pocieszac.. najpierw mowił ze jak mnie to bedzie bolało to żebym nie pisała itp, po czym sam zaczał - rzeczy typu sygnały na wykładach, ciagłe wpatrywanie się. Sms ze chce sie do mnie przytulić. Ale z tego co wyczytałam nie chce wrocić. Tylko po co to wszystko ?

Gość menelindaaaaa
wlasnie nie wiem czy nie chce byc ze mną .. tylko przypuszczam :) Ale będe uważać :) Dzięki ;)

Gość menelindaaaaa
ale z drugiej strony, czy chce się przytulac do osoby do ktorej sie nic nie czuje ? eh faceci ..:) juz nic nie rozumiem..