Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BooooO

On, ona i dziecko

Polecane posty

Gość slynna anna
po jej reakcji wnioskuję, że ma bardzo duzy żal do Ciebie, ale też i że kocha. Gdybyś był jej obojętny, to martwiłabym się... Słuchaj, wg mnie ona potrzebuje czasu, Daj jej go, przyjedź po raz ostatni, powiedz jej, że teraz odpuszczasz nie dlatego, że jej nie kochasz, ale dlatego, że Ci bardzo zależy i że będziesz czekał na nią całe życie, aż zmieni zdanie, bo wiesz jak bardzo ją skrzywdziłeś.

Gość Martynkaaaaaa
Tez rozstalam sie z ojcem naszego dziecka.Nie rozumiem jej zachowania, chociaz ja tez czulam nienawisc do mojego ex, to nigdy nie zabranialam kontaktu z dzieckiem, bo nie mam takiego prawa, chyba ze ojciec by je bil, molestowal zaniedbywal. Mozesz walczyc o widywania dziecka przez sad, jesli ona na to nie pozwala.To co bylo miedzy wami mnie akurat nie interesuje, jesli kochasz dziecko i chcesz byc ojcem to masz do tego prawo.Albo przekonasz ja i obedzie sie bez sadu, albo przez sad. Moj ex powinien sie cieszyc, ze nie zachowuje sie podobnie jak twoja ex, a tez czulam nienawisc do niego. Poza tym czegos tu nie rozumiem, zostawila Cie dlatego, ze starales sie utrzymac rodzine i wiecej pracowales?Jakies to niewiarygodne dla mnie...

Gość Martynkaaaaaa
Moja cala rodzina byla przeciwko niemu, dlatego ze mnie skrzywidzil. Musialam postawic sie calej rodzinie, kazdy byl przeciwko niemu. Jednak ja wiedzialam, ze takie rozwiazanie skrzywidzi dziecko, bo corka bardzo go kocha.Slyszalam nawet takie slowa "jestes zla matka'jak mozesz pozwalac na kontakt z nim"albo "jak mozesz oddawac ja jemu nawet na kilka dni"dni wolne od pracy. Teraz wszyscy zmienili zdanie, bo widza jak bardzo sie stara byc dobrym ojciem, ale duzo wysilku mnie to kosztowalo.

Gość BooooO
"Poza tym czegos tu nie rozumiem, zostawila Cie dlatego, ze starales sie utrzymac rodzine i wiecej pracowales?Jakies to niewiarygodne dla mnie..." Tak własnie było... Chyba, że nie wiem wszystkiego.

Gość sierramaestra
nigdy nie wrocilam bym do gnjoka ktory zaraz po porodzie by sie tak zachowal !!! NIGDY! dla mnie takie facet bylby skonczony i dziewczyna bardzo dobrze postepuje

Gość BooooO
Nie zycze Ci takiej sytucji, stracenie jej to jedno, ale zabronienie widywania się z dzieckiem to drugie.

Gość Mężatka 29
Współczuje Ci tej sytuacji. Ona sie zmieniła z tego co opisujesz. Bardzo dziwne ze nagle juz Cie nie kocha skoro zwiazek trwal tak dlugo. Pozdrawiam i zycze powodzenia. Najbiedniejsze to jest dziecko 0 raz ze nie ma ojca (przez nią) i ze ma taką egoistyczna matke :(