Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senniczeksenniczek

co sdzi o takim nie?

Polecane posty

Gość senniczeksenniczek

że przenoszę się z miejsca na miejsce coś jakby nie wiem - no przenoszenie się w przestrzeni. Raz byłam w mieście A, za chwile w miejscu B, na koniec w miejscu C i cały czas się śmiałam przy tym,że nie wiem co się dzieje. Raz jestem tu, raz tam, co to się wyprawia? Co oznacza taki sen? :(

Gość senniczeksenniczek
up :(

Gość senniczeksenniczek
Jeszcze miałam 2 inne części tego snu. Jedna z rodzajem... nie wiem co to było - mapa albo trzepak na dywany, stojak jakiś. A dryga część była roślinna bardzo, botaniczna. Związana z pewną rośliną. Jedna laska miała takie nazwisko - pewnie znowu mnie ktoś chce uwalić, co? :(

Gość senniczeksenniczek
Ale musicie przyznać, że śni wam się sen, gdzie głównym bohaterem jest roślina , która ma taką nazwę jak nazwisko osoby, która ... może was prześladować? No teraz tak kojarzę. To znaczy tej rośliny nawet tam nie było bo ona stoi w pewnym miejscu niezbyt szlachetnym, że tak napiszę. Ale jednak takie ostrzeżenie, nie? Cały dzień dziś myślę o tej roślinie... :(

Gość senniczeksenniczek
A ta roslina z kolei ma kwiaty podobne do innej rośliny - ale trującej jakby... hmmmm :( Wszyscy mnie nienawidzą- taki wniosek :( Bo jaki? :(